Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пролећа миришу на Звездине победе

Црвена звезда ће 12. фебруара наставити борбу за освајање шампионске титуле, тиме што ће од 17 часова на стадиону „Рајко Митић“ дочекати екипу Чукаричког. Ако се узме у обзир да свако пролеће на Звезду мирише, као и да имамо импозантан скор у 21. веку, када је реч о првим утакмицама после зимске паузе, те да су се сви они којима је крв црвено-бела ужелели фудбала – очекујемо пуне трибине!

После три недеље припрема у Анталији, као и скоро двомесечне паузе од такмичарских утакмица, фудбалери Црвене звезде настављају борбу на три фронта, а први ривал у низу мечева који нас очекује је Чукарички. Традиционално трибине нашег стадиона су увек пуне на пролећним дебијима, а сигурни смо да ће тако бити и наредне суботе, поготово кад се узме у обзир да Црвена звезда у 21. веку има скор од 18 победа и свега три ремија на „отварањима“ после зимске паузе.

У 21. веку, на отварањима смо остваривали следеће резултате: Чукарички (г, 0:4), Младост А. (г, 1:2), Раднички Н. (к, 3:0), Напредак (к, 2:0), Борац (г, 0:2), Вождовац (г, 0:2), Бежанија (г, 1:1), Партизан (к, 4:1), Партизан (г, 1:1), Јагодина (к, 1:0), Смедерево (к, 1:0), Спартак (к, 1:0), Јавор (к, 2:1), Јавор (к, 2:1), Раднички (г, 0:0), Младост Л. (к, 2:1), Нови Пазар (к, 2:0), Јавор (к, 3:0), Војводина (к, 4:0), Чукарички (г, 0:2), Нови Пазар (г, 1:3).

Када је реч о посети, све рекорде смо срушили 3. марта 2012. године када је на мечу против суботичког Спартака било више од 40 хиљада звездаша. Пре две године (прошле сезоне се играло без присуства публике) је пролећни део сезоне отворен утакмицом против Чукаричког на гостовању, али већ на наредном мечу против Војводине, који је игран на стадиону „Рајко Митић“, на трибинама је било више од 25 хиљада људи који су поздравили Дејана Станковића, тада новог тренера Црвене звезде.

Звездаши, видимо се наредне суботе, да покажемо свима да може да нас буде више него пре две године. Да покажемо да смо увек уз екипу и да једва чекамо нове европске изазове који нас очекују. Да поново дамо ветар у леђа и остваримо нову победу!

The post Пролећа миришу на Звездине победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Dragan феб 6, 2022 at 22:14

Što ne pišete šta su na vaterpolu skandirali „naši“ navijači NAŠEM treneru!!! Kada ce neko da rastera tu udbaško-dilersku–fašističku grupaciju koja je sramota za ljudski rod!

Reply
Zveki феб 6, 2022 at 22:33

Ti maloumnici sto su vređali Vučevića, ne znaju ni ko je on. Nemaju pojma da je on postao legenda vaterpola jos za vreme Jugoslavije i zajednice Srbije i Crne Gore.Covek jev doneo ovoj zemlji 7 medalja. Preuzeo je klupu Zvezde kada niko nije hteo, došao je na reč, po pozivu Viktora Jelenića i Dejana Savića, radi za platu „dođem ti“, preporodio ekipu, razbili smo grobare, i šta je sada doživeo na utakmici sa Mačvom!!! Sramota nad sramotama!

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 6, 2022 at 19:48

kakvo mirisanje kakvi bakrači,sve je isto..mučenje i na silu..igra na pripremama dve nule..nemamo brze igrače ,sve je presporo

Reply

Leave a Comment