Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Страхиња и Милан Бунчић златни на Првенству Србије за кадете

Првенство Србије за кадете које је данас одржано у Нишу, у потпуности је протекло у знаку браће Страхиње и Милана Бунчића. Наше младе јудоке позлатиле су се на шампионату државе и у потпуности оправдали поверење.

На најважнијем домаћем такмичењу у конкуренцији кадета Страхиња Бунчић је тријумфовао у категорији до 66, док се његов рођени брат Милан окитио златним одличјем у конкуренцији до 55 килограма.

– Момци су били одлични и ову прилику бих искористио да честитам Страхињи и Милану. Повреда је онемогућила одличног Петра Ћирковића да се и на овом такмичењу окити медаљом у категорији до 73 килограма. Истакао бих да су момци у потпуности испунили задатак – истакао је Саша Трпковић, тренер прве екипе ЏК Црвена звезда.

У односу на минулу годину, млади Страхиња Бунчић је ове сезоне отишао степеник више.

– Задовољан сам јер сам ове године у потпуности испунио циљ, освојио сам титулу шампиона у категорији до 60 килограма. Уједно задовољан сам како сам радио мечеве што је такодје веома важно. Сада ме очекују такмичења на међународној сцени и круна сезоне Европско првенство за кадете – рекао је за наш сајт Страхиња Бунчић, шампион Србије за кадете у категорији до 66 килограма.

Премијеру у конкуренцији кадета данас у Нишу позлатио је и 14- годишњи Милан Бунчић.

– Срећан сам јер сам у првој години такмичења у конкуренцији кадета успео да освојим златну медаљу. Сада је најважније да наставим у истом темпу и на међународној сцени- рекао је Милан Бунчић, шампион Србије за кадете у конкуренцији до 55 килограма.

Повезане вести

Leave a Comment