Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звездаши дођите на увод у Звездино пролеће!

Драги звездаши у четвртак 10. фебруара очекује нас прави спектакл на стадиону “Рајко Митић”. Трибине нашег највећег стадиона биће отворене од 18 часова, а сви заљубљеници у црвено-беле боје имаће прилику да уживају у неверовантној атмосфери, бројним изненађењима и визуелним ефектима у најави чувеног Звездиног пролећа.

“Свако пролеће на Звезду мирише!”. Стих који зна сваки навијач нашег трофејног клуба. Песма којом нас бодри наш дванаести играч даје изузетну снагу и ветар у леђа нашим црвено-белим момцима који бележе невероватне резултате у последњих шест година. Нове странице историје су исписане у европским походинама, освојили смо четири узастопне титуле шампиона државе, а од 2019. године трећа звездица је пришивена изнад грба нашег клуба.

У четвртак поподне од 18 часова капије Маракане биће отворене за све навијаче, а биће приређен прави спектакл као најава Звездиног пролећа. Навикли смо на велика славља на крају сезона, а како би уживали у великим прославама, као што је то био случај претходних година, решили смо да организујемо садржајан програм у којем ће имати прилику да уживају сви они којима је црвено-бела боја у срцу. Уједно ће сви навијачи показати момцима који се боре за Звездин грб да су увек уз њих и да ће подршка бити сјајна и ове полусезоне.

Управо ће то бити додатан мотив нашим фудбалерима за успешан старт другог дела такмичења, који је заказан за суботу, тачније 12. фебруар од 17 часова, а Звезда ће дочекати екипу Чукаричког на нашем највећем стадиону. Играчи крећу у поход ка одбрани дупле круне, а подршака навијача биће од великог значаја. Како је истицао шеф стручног штаба нашег тима – Дејан Станковић, прави навијач Звезде зна да препозна тренутак!

 

Повезане вести

2 comments

mile lajkovac феб 8, 2022 at 23:02

Ti krvavi ne dolaziš, jer si zauzet čišćenjem švapsih klozeta, a baš nam takvi navijači nedostaju na tribinama.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 8, 2022 at 14:02

ja sigurno dolazim..jedva čekam da vidim prebrzu igru,takodje sam srećan sto je Srnić kao mlad perspektivan i hitar igrač produzio ugovor,,ne mogu da dočekam da se produzi jos na 10g ugovori sa gajićem.gobeljicem,pankovim,bakajoko,dioni,krstičić,nikolić, itd

Reply

Leave a Comment