Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда – Раднички Ниш 0:0 (3:2, пенали)

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у четвртину финала Купа Србије након бољег извођења једанаестераца против Радничког из Ниша резултатом 3:2. Иако је наш тим био потпуно боља екипа током целе утакмице, регуларни део је завршен без голова, па је победника одлучила пенал серија. Редом су погађали Александар Катаи, Мирко Иванић и Гелор Канга, а у потпуног хероја израстао је Милан Борјан са четири одбране.

Црвена звезда – Раднички Ниш 0:0 (3:2, пенали)

Стадион: „Рајко Митић“.

Судија: Марко Срећковић.

Стрелци у пенал серији: Катаи, Иванић и Канга за Црвену звезду, а Арсић и Штулић за Раднички.

Жути картони: Млађовић, Аксентијевић, Штулић, Вујадиновић, Л. Јовановић (Раднички).

Црвени картони: Л. Јовановић, Штулић (Раднички).

Црвена звезда: Борјан, Гајић (од 70. Пићини), Панков, Драговић, Родић, Саного, Срнић (од 70. Фалко), Канга, Бен (од 56. Катаи), Иванић, Охи (од 57. Павков).

Резерве: Гордић, Пићини, Ђурић, Ераковић, Крстичић, Станковић, Фалко, Радуловић, Живковић, Катаи, Павков.

Раднички: Дујмовић, Јамкам, Бјеличић (од 49. Богдановић), Вујадиновић, Митровић, Павлов (од 62. Штулић), Арсић, Томић (од 46. Л. Јовановић), Ћирковић (од 57. Живојиновић), Млађовић, Аксентијевић.

Резерве: Илић, Богдановић, Мићибући, Штулић, Јовичић, Станковић, Живојиновић, Месаровић, Л. Јовановић, Н. Јовановић, Адамовић.

Од старта меча изабраници Дејана Станковића кренули су директно и нападачки, па је тако већ у трећем минуту виђена прва прилика. Иванић је сјајно видео Охија и послао му лопту у простор, а снажни центарфор је са леве ивице петерца „гађао“ даљи угао, али је чувар мреже гостију успео да спречи промену резултата. Само минут касније, након „одбијанца“ Бен је покушао да лобује Дујмовића, али је голман противника поново одбранио. Наставили су црвено-бели са притиском па је тако у шестом минуту поново могло да дође до промене резултата. Сјајно је Гајић пробио по десном боку, предриблао једног фудбалера, и послао оштар пас на ивицу казненог простора. Први до лопте је стигао Срнић, који је из прве „опалио“ ка голу, али је голман гостију поново реаговао и одбранио његов шут.

У 18. минуту, поново су наши фудбалери имали прилику да стигну до вођства. Бен је извео слободан ударац са ивице шеснаестерца, а након гужве до лопте је стигао Срнић, који је из прве „пуцао“ у ближи угао, али је голман гостију уз крајње напоре успео да одбрани његов шут. Већ у наредном минуту, и Драговић је био у прилици да се упише у стрелце. Родић је сјајно центрирао из корнера, а управо аустријски репрезентативац најбоље се снашао пред голом, али је Дујмовић поново одбранио и спречио промену резултата. Наставиле су да се ређају прилике наших фудбалера, па је тако ново узбуђење виђено у 23. минуту. Након лепе акције и дуплог паса са Беном, Срнић је избио пред голмана гостију и шутирао, али је Дујмовић још једном успео да одбрани и одржи Раднички у „животу“.

Црвено-бели су имали потпуну контролу над дешавањима на терену, па је тако нова прилика за гол виђена у 32. минуту. Након сјајне лопте преко одбране Иванића, Бен је оборен у казненом простору, а главни арбитар је без размишљања показао на белу тачку. Канга је преузео одговорност и шутирао у доњи леви угао, али је чувар мреже гостију поново био на висини задатка и спречио вођство наше екипе. Пет минута касније, и Охи се нашао у прилици. Канга је „упослио“ норвешког интернационалца, који је са са леве стране петерца шутирао, али је голман гостујућег тима поново реаговао и одбранио. Пред сам крај првог дела игре, поново је мало недостајало изабраницима Дејана Станковића да стигну до предности. Након што је Иванић заустављен на половини противника, Бен је извео слободан ударац и упутио квалитетан центаршут дубоко у казнени простор, где је највиши у скоку био Панков, али је главом шутирао мало преко гола.

У истом ритму почео је и други део игре, а наши фудбалери покушавали су кроз пас игру да пронађу „рупу“ у дефанзивној линији противника, па је тако већ у 49. минуту виђено ново узбуђење. Родић је сјајно прошао по левом боку и центрирао у шеснаестерац, лопта је након „одбијанца“ стигла до Канге, који је са ивице казненог простора „испалио пројектил“ у доњи леви угао, али је голман гостију успео да одбрани његов шут. Ипак, лопта се одбила до Иванића, који је из прве „пуцао“, али је одбрана изблокирала његов шут. И у наставку је виђена потпуна опсада гола гостију, па је у 61. минуту Катаију, само што је ушао у игру, мало недостајало да доведе црвено-беле у вођство. Канга је сјајно центрирао у казнени простор након корнера, а тамо је највиши у скоку био управо искусни крилни нападач нашег тима и сјајно шутирао главом у десну страну, али је лопту са гол линије избио један дефанзивац гостију.

У 70. минуту поново су претили наши фудбалери. Ушао је са клупе Фалко, и у истом минуту се нашао у прилици, али је његов шут са двадесетак метара завршио у рукама Дујмовића. Већ три минута касније, поново је мало недостајало да Звезда стигне до предности. Аксентијевић је играо руком пред казненим простором, а главни арбитар је досудио слободан ударац. Катаи је преузео одговорност и фантастично гађао у десну страну, али је Дујмовић уз помоћ стативе поново „спасао“ госте и спречио промену резултата. Иста ситуација виђена је и у 76. минуту, али је тада Звездина „десетка“ шутирала преко гола из слободњака. У 79. минуту и Фалко се поново нашао у прилици. Сјајно је италијански интернационалац изборио позицију за шут са ивице шеснаестерца и гађао даљи угао, али је лопта „прозујала“ поред леве стативе.

У надокнади времена, поново је Фалко запретио. Након сјајне акције Катаија и Иванића, лопта је стигла на ивицу казненог простора, а Италијан је из прве гађао даљи угао, међутим Дујмовић је поново успео да спречи промену резултата. Играо се четврти минут судијске надокнаде, када се и Саного нашао у шанси да се упише у листу стрелаца. Након гужве у шеснаестерцу, лопта је стигла до стаменог везисте који је из прве шутирао, али је голман гостију поново одбранио и спречио промену резултата, те је тако победника морала да одлучи пенал серија.

У пенал серији су редом погађали Александар Катаи и Мирко Иванић, а одлучујући и уједно победоносни погодак постигао је Гелор Канга, док су за госте били прецизни Арсић и Штулић. Потпуни херој нашег тима био је Милан Борјан са чак четири одбране!

The post Црвена звезда – Раднички Ниш 0:0 (3:2, пенали) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

19 comments

Hadžija Pravi феб 17, 2022 at 12:50

Pratim ovaj sajt skoro 10 godina i citajući ove sada komentare, moram da se zapitam: da li je ovo zvezdaški sajt ili neki pljuvački portal gde je zajedničko svim komentarima histerična mržnja prema igračima i treneru Crvrne Zvezde.

Reply
Zveki феб 17, 2022 at 13:09

Stvarno bi Ranković i Krvavi Zvezdas mogli malo da smanje doživljaj i da se stabilizuju!! Ja sam po prirodi kritičan i uglavnom ktitikujem, ali ovo što pišu pojedinci nema veze sa zvezdaštvom i prelazi svaku meru dobrog ukusa!

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 17, 2022 at 18:47

BRATE SMANJI TVOJE NEZNANJE I SVIMA ĆE BITI LAKŠE..ZBOG TAKVIH SMO OVDE U BUNARU NA DNU DNA

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 17, 2022 at 11:57

ZAMISLITE TRENERA I UPRAVU DOVEDU POJAČANJA OD 2MIL IZ BAYERNA GREBULJU I NEMA GA U PROTOKOLU A IGRA SRNIĆ PENZIONER I NAJNEPISMENIJI IGRAČ ZVEZDE I GOBELJA JE BOLJI JADNIK OD NJEGA..I MI TRAZIMO REZULTAT..PA OVO JE ISPIRANJE MOZGA

Reply
Bari 1991 феб 17, 2022 at 08:34

Pozivam upravu,da se hitno za hvali Stankoviću,i pošto je PiŽON već u klubu,da ga se postavi za trenera,jer u njemu jedino vidim trenera koji može da stvori tim sa pšravim gardom.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 16, 2022 at 23:49

I ŠTA JE NAJVEĆA TUGA..KAZU 19 ŠUTA U OKVIR GOLA A OD TOGA 17 U RUKE DOBACILI ONOM NESRETNIKU KOJI JE POSTAO MEGA ZVEZDA NI KRIV NI DUZAN..PA ON DEČKO PRVO NE LIČI NA GOLMANA I SMEŠAN KAO CRTANI A OVE NAŠE TARABE GA SAMO TRENIRALE I ZAGREJAVALE..AJTE MOLIM VAS

Reply
Dragan феб 16, 2022 at 23:02

Ljudi…kritika naših DA, vređanje NE.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 16, 2022 at 22:25

KOMENTAR 4: OVAKVA IGRA JE TOLIKO JADNA,SPORA,DA JE OVO NIVO OPŠTINSKE LIGE..KAZU IMAMO POSED 72% A OD TOGA NASI STOPERI RAZMENE 50 DODAVANJA BEZ IKAKVE NADE DA SE KRENE NAPRED JEL NEMAMO PAMETNOG I BRZOG SREDNJEG VEZNOG A NEMAMO NI PREDNJEG..MI NEMAMO NISTA..OVO JE DNO DNA..KAZITE STA GOD HOĆETE ALI GLODARI SU ZA NAS VISA KLASA..NA ŽALOST

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 16, 2022 at 22:22

KOMENTAR 3:BRAVO MISTER PA TI SI ČOBAN DA JE TO CIRKUS..ZAMISLITE FORSIRANJE SRNIĆA..PA MI SMO STVARNO DOTAKLI DNO..PA ON NE BI TREBALO NI DA GLEDA TEKME A KAMOLI TRENIRA U ZVEZDI..DA IMAMO 10 IGRAČA ON NE BI SMEO BITI JEDANAESTI..OVO JE JE GENOCID DA SE FORSIRA PENZIONER,NAJGORI IGRAČ A BILO KOJI DRUGI JE ZA NJEGA RONALDO

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 16, 2022 at 22:20

KOMENTAR 2: OD 1945g NIKAD LOSIJI TRENER.NIKAD LOŠIJA IGRA I NIKAD GORI IGRAČI

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 16, 2022 at 22:19

KOMENTAR 1: DA SE NAJ..EM MILE MAJKE SVIMA KOJI ME PLJUVALI I HVALILI STANKOVICA I IGRAČE A JA KAZEM NIKAD GORE IGRAČE NIKAD GORA IGRA..TAČKA

Reply
MILOS RANKOVIC феб 16, 2022 at 21:10

ZA KRAJ dejane stankovicu,TI SI NAJVECI GROBAR OD SVIH,ZNAS KAD BIH JA LJUBIO IGRACA PARTIZANA KOJI JE VREDJAO SVE NAVIJACE ZVEZDE,PRE BIH UMRO NEGO LJUBIO GROBARA,STIDI SE stankovicu,SAD VIDIM VREDJAS NAVIJACA KOJI TI JE NESTO DOBACIO,HOCEMO OSTAVKU OVOG TRENERA JER JE GROBAR,dejan stankovic JE GROBAR I HOCEMO DA LETI,TE FORE MOZE SIN DA TI BUDE OSTAVI ZA OBDANISTE,AKO TAKO GLEDAS NISI TI ZA ZVEZDU,GLEDAJ KAKO TI EKIPA IGA,NAPAO SI BORJANA KOJI JE ZA TEBE BOG ISUS,TI BRE KAD VIDIS MILANA BORJANA MORAS DA GA LJUBIS U RUKU JER ON JE ZA TEBE BOG,TI SI NEZNALICA KOJI SAMO MISLI KAKO DA ODE U MILAN,VISE VREMENA PROVODIS U MILANU NEGO U BEOGRADU PORED EKIPE,VECERAS SI DOKAZAO KO SI I STA SI,JEDNA NEZNALICA I JEDAN GROBAR,OSTAVKU ODMAH DOK NEBUDE KASNO

Reply
MILOS RANKOVIC феб 16, 2022 at 21:04

E SAD GLAVNA TEMA VECERAS,PITAM VODJE DELIJA LICNO,NEKRIJEM SE IZA IMENA NIKOG,JEL VI VODITE ZVEZDINE NAVIJACE,JEL VI VOLITE ZVEZDU,JEL VI SVIMA ZAMERATE KO IMA BILO KAKAV DODIR SA PARTIZANOM I TO POSTUJEM,STA JE BILO VECERAS KAD JE OVAJ MALI GROBARCIC POKAZIVAO SEVERU I ZAPADU DA UCUTE,KRIVIM GA ALI NIJE TO POENTA SVEGA OVOGA,KAPITEN BORJAN KAPITENSKI PRISAO MU,SKORO SVI IGRACI,SVE OK JE TO,A STA JE URADIO TRENER dejan stankovic,PRISAO MU I POCEO DA GA LJUBI,LJUBIS IGRACA PARTIZANA,LJUBIS IGRACA KOJI JE VREDJAO SVE DELIJE NA STADIONU,LJUBIS GROBARA I BRANIS GA,LOGICAN ZAKLJUCAK AKO VODJE DELIJA I TERZIC NEREAGUJETE VI NEPOSTUJETE NAVIJACE ZVEZDE,I NAVIJATE I VOLITE PARTIZAN,MISLIM DA REAGUJETE NA STAV NASEG NADAM SE BIVSEG TRENERA

Reply
MILOS RANKOVIC феб 16, 2022 at 20:56

TERZIC,MRKELI,SAMO VODJAMA DELIJA POSTO SE ONI PITAJU SKORO SVE JEL NEVIDITE KAKO ZVEZDA IGRA,JER NEVIDITE DA SU SVI PROTIV NAS,JER NEVIDITE KAKO JE RADNICKI IGRAO PROTIV GROBLJA A KAKO PROTIV NAS,LJUDI SVE EKIPE SU PROTIV NAS,NEKO IM JE DAO VETAR U LEDJA A ZNAMO KO JE TO,SVI NAS BIJU,VREDJAJU,PORTALI PISU UZASE O NAMA

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 16, 2022 at 22:16

BRATE RANKE NISI FER..KO IGRAO PROTIV NAS? PA SAMI PROTIV SEBE NE IGRAMO BRATE..ZASTO SI NEPOŠTEN DA KAZES DA SMO CIRKUS TIM..IGRA JE TOLIKO SMEŠNA..NIKO NE IGRA PROTIV NAS JEL SMO U ISTOM RANGU SA SVIM EKIPAMA OSIM GLODARA KOJI SU SVEMIR ZA NAS

Reply
MILOS RANKOVIC феб 17, 2022 at 00:02

ZNAM BRATE KRVAVI,ALI NISAM MOGAO DA PISEM O IGRACIMA,TOLIKO MI JE TESKO ZBOG STANKOVICA STA JE URADIO POSLE UTAKMICE DA SAM MOGAO DA UMREM,MALI NAS ZAJEBAVA,A ON GA GRLI I LJUBI,EJ PROVOCIRA NAVIJACE A TI GA PODRZAVAS,MENI GROBAR NIKAD NECE BITI SIN,BRAT,SESTRA,I SVI CUTE,TERZICA RAZAPELI DELIJE JER SE SLIKAO SA GROBARIMA,OVAJ LJUBI GROBARA I DELIJE NISTA,MUKA MI OD OVAKVIH VODJA,MISLIM DA MORAM DA POCNEM DA SE LECIM OD ZVEZDE,JER NEPRAVDU NEMOGU DA PODNESEM,VUCIC DAJE PARE GROBLJU,I U FK A POGOTOVO U KK I DELIJE CUTE JER SE PLASE VUCICA,ZATO MI JE MUKA OD NEPRAVDE,VIDI BRATE PORTALE SVI PROTIV NAS,EJ CLAN SKUPSTINE SRBIJE NAS PLJUJE,GDE BRE TO IMA

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 17, 2022 at 11:55

brate ranke slazem se ja s tobom..ali opet se vraćamo na isto..uvek trazimo krivca u novinarima,političarima itd a ne vidimo prvo sebe..pa jel nam novine krive sto dovodimo sve promašaje,jel političari treniraju da nemamo igru..mi brate smo nerealni da kazemo SLABI SMO I NEMAMO KVALITET..MI DA SMO EKIPA NABIJEMO U PRVO POLUVREME 2-3 KOMADA I POSLE SE ZEZAMO I FORSIRAMO MLADE IGRAČE A NE SRNIĆA OD 35G I PRI TOME NAJSLABIJI IGRAČ

Reply
MILOS RANKOVIC феб 16, 2022 at 20:52

OVAJ GROBARCIC STO JE PROVOCIRAO ZNA SE KOGA JE UCIO I GDE JE IGRAO DO JUCE,STANOJEVIC POSTEN COVEK,PRAVI SRBENDA,MILINA OD COVEKA,NISAM PRIMETIO DA JE PRISAO NEKOM IGRACU ZVEZDE I REKAO POGRESIO SI,NA PRIMER GOBELJICU,KANGI,OSUDIO SAM TAJ POTEZ ALI SAD PODRZAVAM STO POSTO

Reply
MILOS RANKOVIC феб 16, 2022 at 20:50

OVO VECERAS JE KRUNA SVEGA,NECU PUNO O IGRACIMA,I DALJE NEMAMO DESNOG BEKA,KAZE IMALI 19 UDARACA U GOL,OK ALI OD TOGA 13 PRAVO U GOLMAANA,NIJE BITNO PROSLO SE,BORJANE HVALA TI PO STOTI PUT,IGRACI IDEMO DALJE ALI SAMO IGRACI

Reply

Leave a Comment