Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноКуп СрбијеМоја Црвена звездаНајновијеФудбал

Оцене МЦЗ форумаша: Црвена звезда – Раднички (Н)

Црвена звезда – Раднички (Н) 0:0 (3:2 након пенала)

Оцене играча

 

Кажу да је битно проћи даље, без обзира на резултат. Кажу и да се не може рећи да је игра била лоша ако упутите 19 удараца у оквир гола за 90 минута. Све то стоји, али исто тако стоји да Црвена звезда муку мучи да старту пролећног дела сезоне – и то на свом терену. Након веома тешке утакмице и победе над Чукаричким, уследила је још тежа, и то једна од оних где је кикс у очима навијача забрањен. Епилог је и овај пут, али сада након пенал лутрије – исти. Црвена звезда је победила и прошла даље, а како је актере овог сусрета (у црвено-белим дресовима) видео администратор МЦЗ форума, као и новинар нашег и вашег портала, dragan wien, прочитајте у наставку текста:

БОРЈАН – 9 

Иако се чинило да ће остати неоцењен током утакмице, на крају је израстао у јунака, по ко зна који пут је „вадио кестење из ватре“. Апсолутни херој и играч утакмице.

ГАЈИЋ – 5.5

Није успео искористити указану шансу и доказати тренеру да је бар на старту боље решење од Пићинија. Прилично лоша партија, показивао је жељу, понављао се, али је све то много јалово и неубедљиво изгледало.

ПАНКОВ – 6

Добио прилику уместо Ераковића, јер бонус правило није било на снази. Оцену је смањио себи промашеним пеналом, иначе је одиграо коректну утакмицу.

ДРАГОВИЋ – 7

Одбрана није имала много посла, то мало је одрадио успешно, у нападу се много трудио и имао једну одличну прилику коју је можда могао и боље завршити. Можемо рећи његова стандардно добра утакмица.

РОДИЋ – 6

Такође оцена мање због пенала, трудио се много, преорао је леву страну, али такође без конкретног учинка. Имао је и много боља издања у Звездином дресу.

СРНИЋ – 7

Јако добра утакмица Славољуба Срнића. У првом полувремену један од најбољих играча, свуда га је било, није се штедео, имао је и неколико лепих удараца ка противничком голу и прилика за гол. Апсолутно оправдао поверење тренера.

САНОГО – 7

Стандардна партија Звездиног тенка, од њега скоро увек знаш шта добијаш и шта може да испоручи, није ни овај пут омануо, партија на његовом нивоу.

КАНГА – 8

Трудио се, тражио лопту, није се либио, покушавао је спојити Звездине редове, много претрчао. Промашен пенал у регуларном делу је надоместио у пенал серији и одвео Црвену звезду у даљи ток такмичења.

ИВАНИЋ – 6

Прво полувреме одлично, уз Срнића најбољи појединац. У другом тотални пад без конкретног учинка по игру. Навикао нас je Мирко  на много више и на много боље његове партије.

БЕН – 6.5

Можда и прерано замењен, солидно је изгледао у пару са Охијем, изнудио и једанестерац, јако коректно издање од стране Бена за време проведено у игри.

ОХИ – 6

Очекивало се више од расног голгетера, имао је неколико прилика и покушаја, али није регаовао у стилу свог реномеа.

ПАВКОВ – 6

Верујем да би у пару са Охијем више допренео његов улазак, овако је остао недоречен, трудио се али промашен пенал у серији га је спутао за добијање веће оцене.

КАТАИ – 7

Унео је живост, покренуо одређене ствари у игри, имао одлично изведен слободњак који је завршио на стативи. Сигуран био и у пенал серији. Његова стандардно добра игра, рекло би се.

ФАЛКО – 7

Одлична измена и у многоме је раздрмао и ту десну страну, као и целу екипу. Унео је много живости и имао неколико добрих покушаја. Одлично је искористио своје минуте и указано поверење.

ПИЋИНИ – 7

Италијан је и за оних двадесетак минута показао Гајићу како треба да изгледа десни бек. Одлично се убацивао напред и допуњавао са Фалком, имао је једну феноменалну одбрамбену интервенцију у којој је спречио контру и однео живу лопту. Јако добро издање Звездиног појачања из Валенсије за време проведено на терену.

СТАНКОВИЋ – 6

Нашем тренеру просечна оцена овај пут. Мислим да је дефинитивно промашио тактику за ову утакмицу, а изменама је додатно закомпликовао ситуацију. И поред тоталне доминације, Звезда није улазила у изгледне шансе, напади су углавном били јалови, и уместо да Охију помогне са Павковом, и изведе задњег везног, он је мењао нападача за нападача и у принципу није добио ништа на конкретности. Проблем је и што нам се игра није много променила од јесенас, и требаће овде још много рада, а и живаца док не дођу боља издања.

Драгану „Бечлији“ хвала на оценама и појединачној анализи фудбалера нашег тима. Уколико и ви, посетиоци МЦЗ портала желите да добијете прилику да оцењујете издања наших играча – приступите МЦЗ форуму, па вам се можда и посрећи.

 

 

Повезане вести

5 comments

Dragan Novi Beograd феб 17, 2022 at 16:28

Deki, da se ne ljubimo… ajd ti polako kući!

Reply
Aleksa011 феб 17, 2022 at 13:11

Admine, zašto selektiras komentare? Jel se samo komentari gde se povraća na Dekija i igrače objavljuju? Jel se zovete Moja Crvena Zvezda ili Anti Crvena Zvezda? Jel sajt u vlasništvu ova dva hejterska mučenika: Krvavog i Rankovića?

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 17, 2022 at 22:38

MUČEN JE TVOJ JADNI MOZAK

Reply
Јован феб 16, 2022 at 23:42

Гајић је једна КАТАСТРОФА.

Reply
MILOS RANKOVIC феб 16, 2022 at 21:19

SAMO MOLIM SA OVOG ZVEZDINOG SAJTA DA PROKOMENTARISETE POTEZ TRENERA KOJI LJUBI IGRACA PARTIZANA,NIJE BITNO LJUBLJENJE NEGO BRANITI TAKAV POSTUPAK TO JE NEPRIHVATLJIVO

Reply

Leave a Comment