Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује Фенербахче у заосталом мечу ЕЛ

Кошаркаши Црвене звезде мтс само 48 сати након утакмице у Атини, дочекују екипу Фенербахчеа у заосталом мечу 19.кола Евролиге који је требало да се одигра 06.01.2022. године али је отказан због великог броја случајева Ковид у редовима црвено белих.

Меч је на програму у недељу 27.02.2022.године са почетком у 21 сат у хали

Екипа Црвене звезде допутовала је из Атине у суботу у вечерњим часовима, а до утакмице са Фенербахчеом, који је у одличној форми (без обзира на пораз у последњем мечу у Монте Карлу) имаће један тренинг.

У првој утакмици ове сезоне, Фенербахче се славио резултатом 61:57.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:
Пред нама је свакако изузетно тешка утакмица против екипе која је сјајна у Евролиги и има одличну серију у којој је добила 9 од последњих 11 мечева у свим такмичењима. Имају велики квалитет на свим позицијама. Ми ћемо покушати кроз тај један тренинг на дан утакмице да се припремимо за овај меч. Оно што нам је примарно је да одиграмо боље у одбрани него што је то било у Атини. Јако нам је значајна и подршка навијача са трибина и уз њих можемо да одиграмо сконцентрисано и са енергијом овај меч – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић:
Очекује нас Фенербахче, заостала утакмица и знали смо да након проблема са Ковидом улазимо са надокнадом ових утакмица у врло згуснут и напоран период. Вратили смо се из Грчке тек у суботу увече и имаћемо тренинг на дан утакмице на коме ћемо се припремати за меч са Фенером. Одлична екипа, у доброј су серији, вратио им се и ДеКоло, екипа је попуњена на свим позицијама и мораћемо да одиграмо заиста добру утакмицу ако желимо до бодова. Изузетно нам је важна подршка наших навијача, јер ће нам та додатна енергија са трибина бити посебно важна – рекао је Добрић.

Након заостале утакмице са Фенербахчеом, црвено-беле током следеће недеље поново очекују две важне утакмице у кратком временском периоду против Басконије, након тога и дерби регионалне лиге са Партизаном.

Подсећамо да се карте за овај меч налазе у продаји од четвртка, а сви навијачи који су још почетком јануара купили карте за овај меч могу са тим картама (без замене) да уђу у халу Александар Николић. Идентичан принцип важи и за све власнике Арена пакета.

Капије дворане Александар Николић биће отворене од 19 часова, а благајна ради од 14 часова.

The post Црвена звезда дочекује Фенербахче у заосталом мечу ЕЛ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment