Moja Crvena Zvezda
АтлетикаВажноНајновије

Тирнанићева и Недељковић вицешампиони Балкана

Репрезентација Србије учествовала је на 27. Балканском првенству, а њен тим појачали су и три атлетичара Црвене звезде.

Милана Тирнанић, наставила је са костантним нивоом сјајних и брзих трка на 60 метара. Квалификациону трку је истрчала за 7.35 секунди, док је у финалу била две стотинке спорија. Да је поновила резултат из квалификација била би на највишем постољу, али са овог се враћа са освојеним сребром. Пуленка Невена Ранића на сваком такмичењу потенцијално јури норму за Светско првенство у дворани, али и државни рекор Србије који јој је био на свега две стотине ове зиме, али има још времена да поред свог имена упише резултат вреднији од 7.31 секунди.

Млада нада, бацања кугле која иза себе има наступе на великим такмичењима у млађим категоријама, наставља да одушевљава и у сениорској конкуренцији. Вељко Недељковић успео је да куглу баци 18.71 метар и освоји другу позицију. Ове сезоне Вељко је имао устаљеније резултате преко 19 метара.

Јована Делић трећи је члан нашег клуба који је наступио на Балканијади. Она је такмичила у дисциплини скок увис и са прескоченох 180 центиметара заузела девету позицију. Јована је енормно напредовала ове зимске сезоне, постављајући личне рекорде из такмичења у такмичење, тренутно њен лични рекорд износи 187 центиметара.

Честитамо нашим атлетичарима и њиховим тренерима на сјајном успеху!

The post Тирнанићева и Недељковић вицешампиони Балкана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment