Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Vešović: Bićemo sve bolji

Marko Vesović

Mladi Marko Vešović uveren je da je period loših rezultata iza Crvene zvezde. On smatra da je protiv Inđije Zvezda načinila prvi korak ka krajnjem cilju, koji je toliko poznat svim našim navijačima.

„Bio je veliki pritisak na nama pred meč sa Inđijom. Osećao se taj jak imperativ pobede. Dobro je što smo na njega odgovorili kako treba. Verujem da ćemo sa tim mečom ući u niz pobeda. Nastojaćemo da u narednim mečevima igramo kao prvih 45 minuta u Inđiji. Jednostavno sada se lakše diše. Atmosfera je bila dobra, a sada je svakako još bolja,“ kaže Vešović.

Kada je potpisao za Zvezdu, Vešović je skromno izjavio da ne razmišlja o ulozi startera, već da mu je cilj da bude među 18 igrača. Nova sezona pokazuje da je ovaj talentovani fudbaler definitivno prevazišao sopstvena očekivanja.

„Iznenadio sam sebe sa ovako brzim startom i može se reći prevazišao sopstvena očekivanja. Mislio sam da ću u igru ulaziti samo povremeno, sa klupe, i nisam ni u snu mogao da očekujem da ću biti starter najpre protiv Slovana, a onda i protiv Inđije. Neću ostati na tome, osećam veliku odgovornost, radim dosta dobro i nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu,“ ističe Vešović.

On je uveren da će Zvezdina igra iz meča u meč biti sve bolja.

„Treba vremena da se ekipa uigra. Sa dobrim rezultatima doći će i dobra igra. Uskoro će i pauza i uveren sam je da ćemo je iskoristi da sve stvari postavimo na pravo mesto,“ kaže Vešović.

Marko nema dilemu oko toga šta je ekipi činiti na predstojećem meču protiv Jagodine, koju naš tim igra u nedelju na Marakani.

„Zna se kakva su očekivanja. Uvek idemo na pobedu. Prvi meč u prvenstvnoj sezoni na Marakani pred svojim navijačima, dakle nema izgovara. Idemo na tri boda, naravno,“ napominje Vešović.

Повезане вести