Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звезда је породица | Сузе радоснице звездашке породице из Лазаревца

Црвена звезда је наставила са акцијом под називом „Звезда је породица“, којом фамилијама које нису у могућности да дођу на стадион „Рајко Митић“ наш клуб то омогућава. У новој епизоди серијала „Звезда је породица“ црвено-бела делегација обрадовала је породицу Јовице Јапунџића из Лазаревца, као и породице његових сестара, које броје укупно десеторо деце.

Племенита акција нашег клуба настављена је и на утакмици против Новог Пазара, а овог пута, прилику да посете Маракану, имало је четворо малих звездаша. У новом издању емисије „Звезда је породица“, посетили смо породицу Јапунџић из Лазаревца, и као и другим породицама, приредили им дан за памћење. Као и претходне звездашке фамилије, и чланови породице Јапунџић имали су прилику да посете стадион „Рајко Митић“, обиђу наш музеј, као и да присуствују утакмици наших првотимаца. Камера Звезда ТВ-а је испратила њихов долазак, а Црвена звезда се побринула за апсолутно сваки детаљ како би породица Јапунџић уживала у дану.

У новом издању серијала „Звезда је породица“ имаћете прилику да видите како су реаговали чланови породице Јапунџић, њихове утиске, као и реакције са утакмице против Новог Пазара на нашем стадиону, уз још много занимљивих кадрова. Малишани нису крили узбуђење и одушевљење, а како је све то изгледало, погледајте у овој епизоди.

Наш клуб ће и убудуће наставити са овом акцијом, а ви уколико нисте у могућности да приуштите долазак или познајете такву породицу, пријавите се на office@crvenazvezdafk.com.

The post Звезда је породица | Сузе радоснице звездашке породице из Лазаревца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment