Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Николић: Да наставимо где смо стали

У Омладинској школи Црвене звезде се вредно ради током целе зимске паузе, а наше бисере очекује наставак такмичења и пролећни део сезоне. Једна од селекција која наставља са борбом за трофеј државног првака јесте и кадетска екипа црвено-белих. Екипа коју са клупе предводи искусни стратег Слађан Николић, први део сезоне завршила је као првопласирана, а шеф струке наших бисера истакао је да су очекивања иста као и до сада.

Очекујем да наставимо тамо где смо стали у првом делу сезоне. Самим тим што смо овде у Црвеној звезди и што носимо овај дрес и боримо се за овај грб, треба у свакој утакмици да идемо на победу и да приказујемо добру игру, како би деца што више напредовала и једног дана дошла до свог циља, односно постала првотимци Црвене звезде. То нам је приоритет и циљ у овој полусезони – почео је Николић.

Говорио је шеф стручног штаба црвено-белих и о припремама, које су наши бисери максимално добро одрадили на Охриду.

Што се тиче припрема, могу да будем задовољан, с обзиром да смо, као и сви остали, имали проблема са корона вирусом. Све остало је протекло у најбољем реду. Сви су здрави и није било озбиљнијих проблема. Одиграли смо осам пријатељских утакмица, и било је мало осцилација, али то је такав припремни период. Испробали смо различите варијанте, да би изабрали ону која је најбоља за почетак првенства. Могу да будем задовољан оним што су приказали, јер све што смо планирали, то смо и успели да остваримо.

Дотакао се Николић и појачања у току зимске паузе, али и напоменуо да сви фудбалери конкуришу за тим.

Када је реч о појачањима, прикључили смо четири играча из селекције млађих кадета – Петровића, Катанића, Жагара и Лазића. Одрадили су цео припремни период са нама и показали су да имају квалитет са кадетску екипу. Били су дисциплиновани, и оно што смо тражили од њих, то су максимално добро и одрадили. Близу су тога да постану стартери, али оно што ја стално причам што се тиче појачања, не игра само 11 играча, већ свих 20 момака који су ту конкуришу за тим. Других појачања нисмо имали, јер смо били задовољни са нашим играчима. Они су показали квалитет да могу да изнесу ово првенство до краја, и да нам не треба неко „озбиљније“ појачање – закључио је Николић.

The post Николић: Да наставимо где смо стали appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment