Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели дочекују дебитанта из Подгорице (понедељак, 18)

Кошаркаши Црвене звезде мтс у понедељак од 18 часова утакмицом против СЦ Дерби (Студентског Центра) „затварају“ 22.коло регионалног такмичења.

Црвено-бели су иза себе оставили изузетно успешан, али и физички исцрпљујућ и тежак период у коме су само у последњих 14 дана одиграли мечеве са Панатинаикосом, Фенербахчеом, Басконијом, Партизаном, Реалом и Макабијем.

Из тог разлога пауза од 3 дана добро је дошла нашем тиму да се освежи и одмори пред наредне мечеве, а први је против екипе која дебитује у регионалној лиги, али је досадашњим играма, квалитетом и искуством неколицине играча показао много више од једног дебитанта у лиги.

Клуб из Подгорице има тренутно скор 8-11, а у првом мечу који је одигран 15.11.2021. у Подгорици црвено-бели су славили 99:67:

Екипа Студентског Центра је дебитант у регионалној лиги, али показали су се у јако добром светлу, играју добро и имају сјајан резултат за сада. У питању је екипа која има потенцијала и желимо добром игром да освојимо нове бодове – рекао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић који ће о саставу тима који ће стартовати у понедељак одлучити на дан утакмице.

Огњен Кузмић: – Очекује нас меч против тима који је показао доста у претходном делу сезоне. Тим који је састављен од искусних, али и неколицине младих и врло талентованих играча. Имали смо након претходног периода који је био изузетно напоран, пар дана да се освежимо и припремимо за ову утакмицу у којој желимо да одиграмо добро и освојимо бодове којим би остали у самом врху табеле – рекао је Кузмић.

Карте за меч 22.кола регионалне лиге налазе се у продаји, а нашим навијачима биће на располагању и на дан утакмице на благајни хале Александар Николић.

У петак црвено-беле очекује гостовање Барселони, а у наредној рунди регионалне лиге црвено бели гостују Цибони.

The post Црвено-бели дочекују дебитанта из Подгорице (понедељак, 18) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment