Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Важно обавештење пред Ренџерс

Црвена звезда у четвртак од 18 часова и 45 минута на стадиону „Рајко Митић“ дочекује Ренџерс у оквиру реванш меча осмине финала Лиге Европе, а имамо неколико важних обавештења за све оне који долазе на утакмицу.

Подсећамо вас да је Црвена звезда још увек под условном казном УЕФА, те да ће челници европске куће фудбала помно пратити дешавања на нашем стадиону. Из тог разлога, врло је важно да се сви на стадиону придржавају устаљених правила, како наш клуб не би био поново кажњен.

Сви коју у четвртак дођу на Маракану, морају имати карту без обзира на године. То се односи и на децу која морају да имају своје седиште, јер због велике гужве неће моћи да седе у крилу родитеља или пратилаца. Капије Маракане биће отворене три сата пре почетка меча, и позивамо све навијаче да дођу раније и заузму своје место како би се избегле гужве на улазима.

Такође, апелујемо на навијаче да на источној трибини не заузимају место на рампи за инвалиде, како би они имали адекватан поглед на терен. Подсећамо да карте купљене за меч са Лудогорецом важе за утакмицу са Ренџерсом, и да није потребна никаква замена, већ је довољно само доћи са том улазницом.

Звездаши, видимо се на Маракани.

The post Важно обавештење пред Ренџерс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment