Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеХокеј

Славија повела у полуфиналу плеј-офа

Хокејаши Црвене звезде доживели су пораз у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа ИХЛ лиге од Славије Јуниор у Љубљани резултатом 3:0.

Меч у главном граду Словеније пресудио је и велики број искључења наших хокејаша. Домаћи су до вођства дошли у 5. минуту преко Беричича искористивши бројчану предност на леду. У завршници прве трећине Славија је преко Хумара повисила на 2:0.

У другом периоду игре није било голова, а средином последње деонице црвено-бели су заређали са прекршајима који су донели искључења за наше играче. Домаћи су то искористили и другом поготком Беричича потврдили победу и поставили коначан резултат – 3:0.

Реванш меч полуфинала плеј-офа на програму је у суботу 19. марта од 17.30 часова у Леденој дворани Пионир у Београду. Евентуални трећи меч играо би се у Љубљани у уторак 22. марта.

СЛАВИЈА ЈУНИОР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)

Љубљана – Дворана: Залог. Судије: Буловец, Пахор, Бергант, Миклич. Казне: Славија 2 минута, Црвена звезда 22 минута.

СЛАВИЈА ЈУНИОР: Павлич, Дукарич, Черне (1ас), Горше, Хумар 1, Комполшек, Лапорник (1ас), Беричич 2, Чампа (2ас), Примар, Ситар (2ас), Труден, Бернард, Главоњић, Пушењак, Скерлеп, Шкоф, Погачар, Продан, Видиц, Загорц. Тренер: Рекељ.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Бодиш, Драговић, Лештарић, Новаковић, Подунавац, Сабадош, Анић, Јанковић, Митровић, Шпањевић, Цвик, Гвозденовић, Ивановић, Јовановић, Крављанац. Тренер: Бера.

The post Славија повела у полуфиналу плеј-офа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment