Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ђурић: Нисам имао трему, Звездино сам дете

Фудбалери Црвене звезде остварили су важну победу у 28. колу Суперлиге и савладали Колубару резултатом 3:0. Момак који ће до краја живота памтити 20. март 2022. године је талентовани дефанзивац и некадашњи капитен наше омладинске селекције Андреј Ђурић.

Маштао сам о Маракани пуних 13 година, од дана када сам дошао у Звезду и сада са поносом могу да кажем да ми је велика част што сам дебитивао за највећи клуб на овим просторима и шире. Честитке су се низале по завршетка меча. Први су то учинили стручни штаб и саиграчи, а када сам узео телефон, чекале су ме поруке породице и најближих – почео је Ђурић.

Није талентовани штопер имао трему пред деби и сматра да је екипа одиграла одличну утакмицу.

– Нема треме код мене, јер сам цео живот у Звезди и научио сам да се носим са притиском. Били смо одлични, заслужено победили, наставили тријумфални низ у првенству и оно што је најважније – нико се није повредио, тако да са осмесима идемо на репрезентативну паузу.

Јасне циљеве Ђурић је поставио пред себе.

Волео бих да забележим још неки наступ до краја сезоне. Вредно ћу радити да заслужим прилику, али највећа жеља ми је да освојимо дуплу круну. Сви радимо за то – закључио је Ђурић.

The post Ђурић: Нисам имао трему, Звездино сам дете appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment