Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Николић: Опоравак по плану, увек сам уз екипу

Везни фудбалер нашег клуба Вељко Николић успешно се опоравља од повреде зглоба који је недавно оперисао, а који га мучи још од почетка сезоне.

Дуго сам се борио с том повредом, а на зимским припремама је установљено да морам на операцију. Тешко ми је пало то све, јер сам очекивао да ове сезоне направим додатни искорак и будем бољи него прошле. Ипак, дугорочно гледано је најбоље могуће решење. Операција је прошла одлично, скинуо сам „чизму“ прошле недеље и стварно за сада све иде по плану – почео је Николић.

Иако тренутно не може да помогне на терену, Николић је уз саиграче на други начин.

– Сада сам уз екипу као навијач. Константно се чујем са свима, причамо, размењујемо мишљења и веома сам срећан и поносан на резултате које бележимо. Тешко ми је пала елиминација од Ренџерса, јер смо били боља екипа у двомечу, али и то се дешава у фудбалу. Што се тиче првенства, верујем да ћемо бити шампиони, јер имамо најбољи тим у Србији. Верујем у још једну дуплу круну.

Тврди Николић да га је ова повреда психички ојачала.

Повреде су најтежа ствар у фудбалу, али на менталном плану ме је доста ојачала. Прогнозе су такве да би требало да будем спреман за летње припреме. Не журим, стрпљив сам, али једва чекам поново да заиграм. До тада – тренинзи сваки дан и серије у слободно време – закључио је Николић

The post Николић: Опоравак по плану, увек сам уз екипу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment