Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Победе кадета и јуниора у мечевима 19. кола

Кадети и јуниори КК Црвена звезда забележили су нове победе у мечевима 19.кола Триглав и Рода лиге Србије које су одигране претходног викенда.

Црвено бели кадети савладали су екипу Футог НС Баскет 07 резултатом 94:80. У узбудљивој утакмици која је одиграна у спортској хаи у Футогу црвено бели су дошли до победе након убедљиве игре у последњој четвртини коју су решили у своју корист резултатом 17:3. Најефикаснији у екипи Црвене звезде били су Вуковић са 27 и Гачић са 26 поена.

У наредном колу кадети Црвене звезда који су тренутно четврти на табели са скором 12-4 играју против екипе Меге коју дочекују у суботу 02.04.

И јуниори су били успешни у својој утакмици 19.рунде коју су одиграли против Новог Пазара у дворани Баскет Цитy. Резултат на крају 104:61.

Павловић са 20 поена био је најефикаснији, 19 је убацио Лазар Ђоковић, Радаковић и Михаиловић додали су 18 поена, док је Вуковић који је током викенда наступао и за кадетску селекцију убацио 14.

Јуниорска екипа Црвене звезда у Рода лиги Србије тренутно има скор 16-0 и тренутно је једина екипа без пораза. У наредном колу следи гостовање екипи Меге у суботу 02.04.

The post Победе кадета и јуниора у мечевима 19. кола appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment