Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда – ТСЦ 4:0 (1:0)

Фудбалери Црвене звезде су савладали ТСЦ резултатом 4:0 у оквиру четвртфиналног сусрета Купа Србије. Изабраници Дејана Станковића су током целе утакмице диктирали темпо и били бољи ривал на терену, и заслужено уписали победу. Мрежу гостију“начео“ је Александар Катаи у 6.минуту са „креча“, а на исти начин у у 56. минуту погодио је и Ел Фарду Бен. Иванић је у 74. минуту потврдио победу, а коначан резуултат поставио је Ел Фарду Бен у 80. минуту својим другим поготком на мечу.

Црвена звезда – ТСЦ 4:0 (1:0)

Стадион: „Рајко Митић“.

Судија: Лазар Лукић.

Стрелци: Катаи у 6. (једанаестерац), Бен у 56. (једанаестерац) и 80. и Иванић у 74. минуту.

Жути картони: Катаи, Саного, Гајић (Црвена звезда), Петровић, Томановић (ТСЦ).

Црвени картон: Ђаковац (ТСЦ).

Црвена звезда: Борјан, Гајић, Ераковић, Драговић, Родић, Саного (од 46. Бен), Канга (од 9. Крстичић), Срнић, Иванић (од 75. Мотика), Катаи (од 75. Станић), Охи (од 46. Павков).

Резерве: Поповић, Гобељић, Панков, Ђурић, Крстичић, Станић, Мотика, Радуловић, Бен, Живковић, Павков.

ТСЦ: Јоргић, Варга, Стојковић, Томановић, Станојловић, Вукић (од 78. Мирчевски), Бањац (од 78. Милићевић), Станојев (од 85. Шушњар), Петровић (од 78. Крсмановић), Ђаковац, Бочкај (од 85. Дукуре).

Резерве: Филиповић, Ћалушић, Милићевић, Мирчевски, Крсмановић, Свилар, Шушњар, Дукуре, Долмагић, Ратков.

Црвена звезда је од старта утакмице кренула да притиска противника, па је тако већ у другом минуту виђено прво озбиљније узбуђење. Канга је добро центрирао дубоко у казнени простор, где се најшао Катаи, који је добро примио лопту, али је након гужве један од дефанзиваца гостију избацио лопту ван терена. Притискали су наши фудбалери и у наставку, па је тако већ у шестом минуту наш тим дошао до заслужене предности. Томановић је непрописно стартовао на Охија, а главни арбитар је без превише размишљања показао на белу тачку. Катаи је преузео одговорност, стао крај лопте, и прецизним ударцем послао лопту уз леву стативу, за рано вођство црвено-белих.

Већ у деветом минуту, виђена је нова шанса. Након комбинације Иванића и Охија на левом боку, управо норвешки нападач је узео лопту, изборио позицију, и са ивице казненог простора оштро гађао даљи угао, али је лопта „прозујала“ поред десне стативе. Неколико секунди касније, Дејан Станковић је био принуђен да изврши прву измену, јер се Канга пожалио на повреду, па се у игри уместо њега нашао Крстичић.

У 23. минуту, виђено је ново велико узбуђење. Поново се Катаи нашао у прилици, када се након сјајне лопте извукао иза одбране гостију и избио „очи у очи“ са Јоргићем, али је његов шут отишао преко гола. Црвено- бели су у наставку били потпуно доминантни тим на терену, и кроз пас игру контролисали дешавања на травнатој подлози. Пред крај првог дела игре, запретили су и гости преко Петровића, али безуспешно.

Други део игре црвено-бели су отпочели нападачки као и прво полувреме, па је већ у 48. минуту резултат могао да се промени. Катаи је примио лопту на двадесетак метара од гола, и „опалио“, али није био довољно прецизан. У 56. минуту виђено је ново узбуђење пред голом гостију. Ђаковац је на непрописан начин зауставио Павкова, а главни арбитар је одмах досудио пенал, и показао црвени картон дефанзивцу гостујућег тима. Крај лопте је стао Бен, и фантастичнуим ударцем у леви угао дуплирао предност нашег клуба.

Питање победника било је решено у 74. минуту. Бен је сјајно пробио по десном боку, и послао лопту на ивицу казненог простора, а први до ње је стигао Мирко Иванић, који је са двадесетак метара из прве „пуцао“ по земљи уз десну стативу и погодио за трећи гол наше екипе. Коначан резултат поставио је Бен у 80. минуту када се нашао пред Јоргићем, а за нападача са Комора су такве ситуације посластица.

The post Црвена звезда – ТСЦ 4:0 (1:0) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE апр 7, 2022 at 01:25

OHI KAO STO SAM REKAO DOK JOŠ NIJE DOSAO U ZVEZDU DA JE ĆUŠKAVAC I SAMO MOZE NEKI OTPADAK DA ĆUŠNE..DALEKO JE TO OD CENTARFORA…JOŠ JEDAN PROMAŠAJ

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 7, 2022 at 01:18

SAD MI JE JASNO ZASTO BAYERN DOBRO ZARADIO I LAKO PUSTIO GRABULJU DA DODJE KOD NAS..VIDELO SE TO POSLE PAR KONTAKATA SA LOPTOM DA TAKVIH U SRBIJI IMA SVAKO SELO..BRAĆA MITULJIKIĆ I MOZDA DJURIĆ OD OMLADINACA OSTALO JE SAMO ZA FRAFIČAR..POGOTOVO RADULOVIĆ,ISTI GAVRIĆ SELJAČKI IGRAČ

Reply

Leave a Comment