Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Петарда омладинаца за полувреме

Омладинска селекција Црвене звезде убедљиво је савладала екипу ОФК Београда резултатом 6:0, у оквиру 21. кола националног шампионата. Изабраници Милана Стегњајића су силовито отворили утакмицу и већ после првих 45 минута, питање победника је било решено. Предност нашој екипи донео је Александар Кахвић већ у тридесетој секунди меча, а већ у петом минуту на семафору је стајало 2:0, након сјајног гола Михајла Милосавића. Два минута касније, и Мирко Николашевић се уписао у листу стрелаца, а до одласка на паузу погађали су Кахвић по други пут и Данило Теодоровић. Коначан резултат је поставио Урош Бранковић једанаест минута пре краја сусрета.

Црвена звезда – ОФК Београд 6:0 (5:0)

Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда.

Судија: Дарко Јекнић.

Стрелци: Кахвић у 1. и 38, Милосавић у 5, Николашевић у 7, Теодоровић у 44 и Бранковић у 79. минуту.

Жути картони: Милинковић (ОФК Београд).

Црвена звезда: Б. Маринковић, Мимовић, Мелентијевић, Ђермановић, Радојевић (од 46. Марић), Лечић, Стојановић (од 57. Бранковић), Милосавић (од 57. Бојовић), Николашевић, Теодоровић (од 63. Видојевић), Кахвић (од 46. Пиргић).

ОФК Београд: Јањић, Милинковић (од 46. Митровић), Милојевић, Николић, Мојсиловић (од 46. Арсић), Денић, Цолић (од 86. Станковић), Пејчић, Димић (од 46. Јоковић), Марушић, Рустић (од 30. Јовић).

Изабраници Милана Стегњајића су фуриозно отворили утакмицу, па је већ у тридесетој секунди меча на семафору стајало 1:0. Након брзе контре Теодоровић је лепо „избацио“ Кахвића, који је у ситуацији „један на један“ предриблао голмана и послао лопту у празну мрежу. Наши бисери су наставили да притискају противничку дефанзивну линију, па је тако већ у петом минуту виђено ново узбуђење. Након што је Радојевић оборен на ивици казненог простора, главни арбитар је без превише размишљања досудио слободан ударац. Крај лопте је стао Милосавић, наместио се, и „опалио“ са ивице шеснаестерца преко живог зида и погодио, за велику радост црвено-белих.

Прилике су наставиле да се ређају као на траци, а већ у седмом минуту нова шанса пред голом гостију. Кахвић је сјајним пасом у простор нашао Теодоровића, који је пробио по левом боку и послао лопту на другу стативу, где се нашао Николашевић и лако спровео лопту у празну мрежу. Наставили су црвено-бели да атакују на гол гостију, па је тако у 38. минуту виђено ново узбуђење. Након лепе комбинације, Радојевић је пробио по левом боку, и лепо упослио Кахвића, којем није било тешко да са пет метара „закуца“ лопту у мрежу. Шест минута касније, Кахвић се нашао у улози асистента. Након брзог контра напада, Кахвић је послао лопту у простор за Теодоровића, који је након дриблинга лепо погодио даљи угао, за великих пет голова предности пред одлазак на паузу.

Црвено-бели су и од старта друго дела игре наставили да нападају, па је тако већ у 46. минуту могло доћи до промене резултата. Након добре акције, Пиргић је по десној страни ушао у казнени простор и послао оштру лопту пред гол, међутим нико од наших фудбалера није стигао до ње, те се резултат није променио. У прилици се у 63. минуту нашао и Бранковић. Главни арбитар је досудио прекршај на самој ивици шеснаестерца, а крај лопте је стао управо Бранковић. Наместио се млади везиста, и гађао преко живог зида, међутим лопта је „прозујала“ неколико центиметара изнад пречке.

У 79. минуту, Бранковић је успео да се упише у листу стрелаца. Николашевић је сјајно прошао по десном боку и у трку центрирао у само срце казненог простора, а тамо је на лопту налетео управо Бранковић, и из прве волеј ударцем забио лопту у леву страну гола, за коначних 6:0

The post Петарда омладинаца за полувреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment