Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Млађи кадети у Абу Дабију

Селекција млађих кадета Црвене звезде коју са клупе предводи Урош Урошевић, отпутоваће у Абу Даби, где ће од 17. до 28. априла учествовати на интернационалном турниру.

Црвено-бели ће на пут кренути у петак, 15. априла, а на турниру ће поред наших бисера учествовати још седам екипа. Тимови су подељени у две групе, а са пуленима Уроша Урошевића налазе се још: Банијас који је домаћин турнира, судански Ал Хилал и Ал Аин из Уједињених Арапских Емирата

На списку путника налази се 18 фудбалера, то су: Вук Драшкић, Стефан Максимовић, Матеја Остојић, Вељко Милосављевић, Виктор Стојановић, Вук Рогановић, Лука Бубњевић, Урош Илић, Андреј Петровић, Андрија Максимовић, Алекса Рацић, Андреј Младеновић, Пан Џејсон, Михајло Катанић, Душан Жагар, Огњен Мишић, Далибор Лазић и Дарије Маркочевић.

Наши бисери ће прву утакмицу одиграти већ 17. априла, када ће одмерити снаге са екипом Ал Аина. Тај меч је заказан за 21 час по српском времену. Црвено-бели момци ће потом имати времена да се одморе и припреме за наредни меч, који је ће одиграти 19. априла од 19 часова и 30 минута по српском времену, а противник ће им бити екипа суданског Ал Хилала. Последњи меч у оквиру такмичења по групама, изабраници Уроша Урошевића ће одиграти 21. априла, против домаћина, екипе Банијас Клуба, а тај меч је заказан такође за 19 часова и 30 минута по локалном времену.

Две екипе са најбољим учинком из обе групе, пласираће се у полуфинале које је резервисано за 24. априла, а финални сусрет заказан је за 26. април. Такође, треба поменути и да ће млађи кадети и пионири нашег развојног тима Графичара, током предстојећег викенда наступити на међународном турниру у Атини.

The post Иза југа Маракане – Млађи кадети у Абу Дабију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment