Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Обавештење за навијаче пред 167. вечити дерби

Фудбалере Црвене звезде сутра од 18 часова очекује 167. вечити дерби који ће бити одигран у оквиру 1. кола плеј-офа Суперлиге Србије, а клуб је саопштио неколико важних обавештења за све оне који долазе на утакмицу.

Како би се спречиле гужве клуб позива све навијаче да на стадион дођу што раније. Немојте доносити предмете који су по Закону забрањени за уношење на стадион. Сви коју у суботу дођу на Маракану, морају имати карту без обзира на године. То се односи и на децу која морају да имају своје седиште, јер због велике гужве неће моћи да седе у крилу родитеља или пратилаца. Капије Маракане биће отворене три сата пре почетка меча, и позивамо све навијаче да дођу раније и заузму своје место како би се избегле гужве на улазима.

Апелујемо на све особе које ће доћи на Маракану у суботу, 16. априла, изузев деце, да по закону морају понети са собом идентификациони документ, као и да навијају фер и спортски и понашају се у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама.

Такође, апелујемо на навијаче да на источној трибини не заузимају место на рампи за инвалиде, како би они имали адекватан поглед на терен. Подсећамо да карте купљене за меч са Радничким 1923 важе за утакмицу са вечитим ривалом, и да није потребна никаква замена, већ је довољно само доћи са том улазницом.

Звездаши, видимо се на Маракани.

The post Обавештење за навијаче пред 167. вечити дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment