Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели у Чачку

Кошаркаши Црвене звезде мтс након важне победе у једном од дербија регионалне лиге у Подгорици, којом су обезбедили прво место на табели пред доигравање, одиграће још две заостале утакмице против Борца и Игокее.

Ти мечеви након заслужее победе у Подгорици, немају никакав резултатски значај за екипу Црвене звезде која је током врло компликованог календара, играња Евролиге, Ковида, повреда, показала квалитет и осигурала предност домаћег терена.

Меч против Борца који је требало да се одигра почетком априла одложен је због измене термина и накнадно одигране утакмице црвено-белих у Каунасу.

У првом мечу ове сезоне у регионалној лиги, црвено бели су славили резултатом 109:62,а тим из Чачка овога пута је домаћин у својој дворани крај Мораве у утакмици која почиње у среду од 19 часова:

Тренер Дејан Радоњић: – Идемо на гостовање у Чачак који је кошаркашки гради у халу у којој ће Борац имати подршку својих навијача. И поред чињенице да смо остварили први циљ и осигурали прво место на табели пред плеј оф, желимо да одиграмо добру утакмицу и забележимо две победе у последња два меча против Борца и Игоке у суботу у Београду.

Огњен Добрић: – Следи меч са Борцем у Чачку, у хали и граду где је одувек кошаркашка атмосфера. Јесмо победом у Подгорици остварили примарни циљ и обезбедили прво место пред плеј оф и предност домаћег терена, али желимо да одиграмо добру утакмицу у дворани Борца и представимо се на најбољи могући начин,а то је борбено са доста енергије против домаћина који у овој завршници има и своју рачуницу и жели још бољи пласман на табели – рекао је Добрић.

Пред овај меч тренер Радоњић неће моћи да рачуна на повређене Лазића и Цирбеса.

Последњи меч пред паузу која ће трајати чак до 18.05 када стартује плеј оф, Црвена звезда игра у суботу од 13 часова против Игокее. У првој плеј оф фази играју тимови од 3-6 места (те утакмице играју се почетком маја), Црвена звезда се као првопласирана прикључује такмичењу уз предност домаћег терена од полуфинала где ће дочекати победника двомеча Цедевита Олимпије и Игокее.

The post Црвено-бели у Чачку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment