Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Рутинска победа Црвене звезде у Чачку

Кошаркаши Црвене звезде савладали су на гостовању Борац у Чачку (54:66) у мечу 25. кола АБА лиге.

АБА лига, 25. коло:
Борац – Црвена звезда 54:66
13:15, 15:19, 14:10, 12:22
Хала: Дворана Борац (Чачак)
Судије: Игор Драгојевић, Марко Пецељ, Владимир Весковић

У пуној хали Борца крај Мораве, најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Остин Холинс који је меч завршио са 16 поена, три скока и шест украдених лопти. Пратио га је Дејан Давидовац са девет поена и пет скокова, колико је имао и Вајт.

Најефикаснији у екипи Борца био је Пецарски са 14 поена и седам скокова.

Црвено-бели су рутински стигли до победе, и поред чињенице да је Борцу ово био практично пресудан меч за опстанак, а са друге стране Црвена звезда је победом у прошлом колу у Подгорици и математички осигурала прво место и предност у плеј офу.

После изједначеног првог полувремена, наш тим је стао у трећој деоници у којој више од 6 минута није постигао кош, а домаћин направио серију од 14-0. Ипак, након тога, црвено-бели су полако ухватили ритам, самим тим и прикључак јер су својом серијом од 10-0 преокренули резултат, а онда у последњој деоници дозволили ривалу само 12 поена и на крају стигли до лаке победе, 23. у лигашком делу сезоне.

Тренер цревно-белих Дејан Радоњић увео је у игру све играче који су се нашли у протоколу, а мању минутажу након утакмице у Подгорици имали су сви играчи који су у Морачи имали велику минутажу и понели највећи терет у победи над екипом Будућности.

КК Црвена звезда мтс: Лазаревић 6, Волтерс 2,Давидовац 9, Митровић 2, Калинић 2, Добрић 2, Холлинс 16, Симоновић, Марковић 8, Кузмић 4, Вајт 11;

Кошаркаши Црвене звезде мтс у суботу затварају лигашки део такмичења заосталом утакмицом против Игокее. Тај меч уз слободан улаз на трибине игра се од 13 часова у хали Александар Николић.

The post Рутинска победа Црвене звезде у Чачку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment