Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Карте за Чукарички од сутра у продаји

Фудбалери Црвене звезде ће 27. априла на стадиону „Рајко Митић“ од 18 часова и 30 минута дочекати екипу Чукаричког у оквиру трећег кола плеј-офа националног шампионата, а карте за тај меч ће се од сутра наћи у продаји.

Изабраници Дејана Станковића се такмиче на два фронта, али и упркос томе бележе фантастичне партије из утакмице у утакмицу. За то је заслужна и армија заљубљеника у црвено-беле боје, која је на сваком мечу, било да је реч о гостовању или Маракани, давала ветар у леђа нашим првотимцима. Важно је да тако буде и до краја сезоне, на свакој од предстојећих утакмица, јер је свака од њих финале за себе. Овим путем вас позивамо да обезбедите своју карту, и још једном будете дванаести играч нашим момцима у наредним изазовима.

Карте за утакмицу са Чукаричким од сутра ће моћи да се купе онлајн путем линка https://crvenazvezda.iticket.rs, а продаја почиње у 12 часова. Продаја улазница на благајнама Маракане вршиће се у уторак, 26. априла у термину од 10 до 18 часова, као и на дан утакмице у периоду од 10 часова па до почетка меча.

Цене улазница су:

Север: 300 динара

Исток: 400 динара

Запад: 500 динара

ВИП Запад: 1000 динара

ВИП 1: 2000 динара

ВИП 2: 2000 динара

ВИП Галерија: 3000 динара

The post Карте за Чукарички од сутра у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment