Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Рукомeтни клуб постигао сарадњу са ОШ „Војвода Мишић“

РК Црвена звезда Грундфос остварио је и другу сарадњу у оквиру пројекта промоције рукомета у београдским школама, који за циљ има да најмлађима приближи чари рукомета, омасови спорт и приволи што већи број њих у црвено-белу школу.

Након ОШ „Карађорђе“ црвено-бели рукометни колектив је постигао сарадњу са још једном школом на Аутокоманди. У питању је ОШ „Војвода Мишић“. Школа је основана 1934.године, а на данашњем месту се налази од 1962.године, од када је гледала и изградњу стадиона „Рајко Митић“. Највећи српски стадион и највећи српски војвода „комшије“ су ускоро и 60. годину.

На отвореном терену ОШ „Војвода Мишић“ РК Црвена звезда Грундфос одржаће кроз анимацију показне тренинге основцима школе.

Представници РК Црвена звезда Грундфос посетили су нашу школу „Војвода Мишић“, како би ученицима презентовали и промовисали чари рукомета. Данашња промоција спорта је била намењена дечацима трећег и четвртог разреда, а у уторак, 19.4.2022., настављамо сарадњу са Црвеном звездом, када ће и ученицима старијих разреда бити одржана презентација. Овом приликом се захваљујемо дивним момцима из РК Црвена звезда Грундфос, координатору Марку Лазићу и тренеру млађих категорија Николи Јоцићу на сарадњи и реализованим презентацијама рукомета у нашој школи. Драго нам је да ћемо са Црвеном звездом сарађивати и да ће се наши ученици одлучити да крену на овај дивни спорт. У име колектива ОШ „Војвода Мишић“ хвала, истакла је педагог ОШ „Војвода Мишић“ Маја Вукићевић, која је угостила представнике клуба.

Испред клуба сарадњу са ОШ „Војвода Мишић“ договорили су тренер млађих категорија Никола Јоцић и координатор млађих категорија Марко Лазић, који се захвалио на брзом и успешном договору.

Драго нам је да смо успели да се са педагогом школе госпођицом Мајом Вукићевић договоримо око сарадње и анимације нашег спорта у њиховој школи. Ово је друга школа са којом смо успели да договоримо сарадњу, након ОШ “ Карађорђе“ где се већ увелико презентују анимације на отвореним теренима, истим темпом настављамо и у ОШ „Војвода Мишић“.

После ускршњих празника црвено-бели ће наставити са промоцијом рукомета у још основних школа у најближој околини.

The post Рукомeтни клуб постигао сарадњу са ОШ „Војвода Мишић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment