Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Доналд: Увек сам уз Звезду, видимо се против Чукаричког

Неко ко је врло радо виђено лице за све звездаше је Мичел Доналд, а некадашњи капитен клуба је посетио тренинг пулена Дејана Станковића и пружио им подршку пред најважније мечеве који их чекају до краја сезоне.

Дошао сам да подржим Звезду пред најважније изазове у сезони. Екипу чека пет финала, имамо два бода више од првог пратиоца на табели, тако да је све у нашим рукама. Видим да је атмосфера у екипи одлична и то ме посебно радује, а једва чекам утакмицу против Чукаричког, с обзиром на то да ћу бити на стадиону и пружити тиму максималну подршку како би остварили нову победу. Надам се да ће навијачи доћи у што већем броју у среду, момцима је потребна подршка, а заслужили су је – почео је Доналд.

Стамени везни фудбалер дрес нашег клуба носио је од августа 2015. до августа 2018, чак три године и за то време одиграо 107 утакмица, постигао 14 голова и стигао да понесе капитенску траку.

Клуб ради одлично, приметно је да се из сезне у сезону све више подиже лествица, а ја сам и по одласку рекао да ћу наставити да као навијач будем уз Црвену звезду. Још увек има ту фудбалера који су играли са мном, што је доказ да клуб ради сјајно. Ту је Борјан, Родић, Гобељић, Срнић, Канга, Катаи, Бен, Павков… Познајем и Поповића, били смо око месец дана у клубу заједно, сећам се и малог Ераковића, био је на припремама са нама, сада је израстао у фантастичног играча. Такође и Николић је често тренирао са нама као један од највећих талената из школе, голман Гордић. Наравно и Милијаш, легенда клуба, сада је у стручном штабу. Лепи дани којих се увек радо сетим – подвукао је Доналд.

The post Доналд: Увек сам уз Звезду, видимо се против Чукаричког appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment