Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда наставља са камповима широм света

Црвена звезда је овогодишњу организацију кампова започела у Бечу на веома успешан начин. Звездину експедицију очекује низ путовања у наредних неколико месеци, где се очекује да нови таленти добију прилику да се докажу у црвено-белом дресу.

Временски и организациони услови у престоници Аустрије су били фантастични, те је 67 играча који су се пријавили имало идеалну прилику да се докаже стручњацима из Омладинске школе Црвене звезде. Више од половине пријављених малишана на кампу је показало натпросечне фудбалске вештине, а четири учесника кампа су се посебно издвојила и имаће прилику да се на додатним тренинзима наметну Звездиним тренерима. Велико интересовање за овај камп било је и код деце која нису српског порекла, што још једном показује да је Црвена звезда бренд који је препозатљив свуда у свету. Чак шест тренера је вредно радило са дечацима, имали су прилику да тренирају на врхунском нивоу и да се сусретну са потпуно новим вежбама. Малишане је доласком на камп одушевио некадашњи првотимац Црвене звезде и човек који је прошао млађе категорије нашег клуба Филип Стојковић.

До краја летњег периода одржаће се још девет кампова, а наредни је планиран да буде одржан од 13. до 16. јуна у Темишвару. Сва деца од 8 до 16 година имају прилику да се пријаве. Исти старосни услови за пријаву важе и за камп који ће недуго затим бити одржан у нашем главном граду.

Од самог старта највеће интересовање влада за камп који ће се одржати у Београду, од 20. до 25. јуна. Камп под називом „Оствари своје снове – буди Звездина звезда“, биће организован на теренима црвено-беле Омладинске школе, а сви учесници, имаће прилику да сарађују са великим бројем фудбалских стручњака. Поред тога, полазници кампа, имаће прилику да уживају у бројним занимљивим активностима попут упознавања првотимаца, обиласка стадиона, али и Београда, као и још бројних других активности.

Понуда кампа обухвата: шест радних дана (од 9 до 16 часова), два тренинга дневно, моторичко тестирање са извештајем, диплому са кампа, пакет опреме (тренерка, три мајице и шорц), ужина између тренинга, лекарски надзор, коришћење терена, анимацијски програм, посету тренингу или утакмици првог тима, упознавање играча, панорамски обилазак Београда (са водичем). Најуспешнијим полазницима биће омогућени пробни тренинзи у нашем клубу. Цена кампа износи 30 хиљада динара (смештај у сопственој режији).

Звездини кампови ће потом бити одржани и у Шведској, односно у Јонкопингу у термину од 27. јуна до 1. јула, као и у Љубљани у периоду од 3. до 8. јула. Опште је познато да је звездашка армија распрострањена широм земаљске кугле, а управо зато, чак три кампа биће одржана у САД-у. Први од три кампа, биће одржан у Чикагу, у термину од 11. до 15. јула, а потом и у Индијани од 18. до 22. јула. Последњи у низу, биће камп у Тенесију, који ће се одржати од 25. до 29. јула.

ИНФОРМАЦИЈЕ О КАМПОВИМА

РУМУНИЈА – ТЕМИШВАР

Период одржавања: од 13. до 17. јуна 2022.

Име директора: Горан Цоројор

Телефон: +40732862208.

Email: galaxytimisoara@yahoo.ro

СРБИЈА – БЕОГРАД

Период одржавања: од 20. до 25. јуна 2022.

Име директора: Ненад Петровић.

kamp@crvenazvezdafk.com или на број телефона +38162-20-78-54.

ШВЕДСКА – ЈОНКОПИНГ

Период одржавања: од 27. јуна до 1. јула 2022.

Име директора: Сретен Кенић.

Телефон: +38162773814.

Email: mexesapa@yahoo.com

СЛОВЕНИЈА – ЉУБЉАНА

Период одржавања: од 3. до 8. јула 2022.

Име директора: Хајро Ризвић.

Телефон: +38640811503.

Email: hajro.rizvic@nksvoboda.si

САД – ЧИКАГО

Период одржавања: од 11. до 15. јула 2022.

Име директора: Милош Бајић.

Телефон: +12246340504.

Email: milos@fcredstarchichago.com

САД – ИНДИЈАНА

Период одржавања: од 18. до 22. јула 2022.

Име директора: Милош Бајић.

Телефон: +12246340504.

Email: milos@fcredstarchichago.com

САД – ТЕНЕСИ

Период одржавања: од 25. до 29. јула 2022.

Име директора: Милош Бајић.

Телефон: +12246340504.

Email: milos@fcredstarchichago.com

Линк за пријаве: http://os.crvenazvezdafk.com/prijava.php

The post Звезда наставља са камповима широм света appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment