Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Реми разиграних кадета

Кадетска селекција Црвене звезде ремизирала је са екипом Војводине резултатом 3:3, у оквиру 25. кола националног првенства. Изабраници Слађана Николића су током већег дела утакмице били бољи ривал на терену, али и упркос томе нису успели да упишу нова три бода. Најрасположенији у редовима црвено-белих били су Алексеј Вукичевић, Матеја Бубањ и Матеја Радоњић, који су се по једном уписали у стрелце.

Црвена звезда – Војводина 3:3 (1:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Мирослав Миленковић.

Стрелци: Вукичевић у 35, Бубањ у 49. и Радоњић у 66. минуту за Црвену звезду, а Јањић у 45, Алексић у 77. и Бутраковић у 83. минуту за Војводину.

Жути картони: Вукичевић, Радоњић (Црвена звезда), Јањић (Војводина).

Црвена звезда: Драшкић, Недељковић, Вукичевић, Лечић, Стојсављевић, Л. Ђурић, Радоњић (од 90. Дрео), Шљивић (од 76. Цветковић), С. Миладиновић (од 76. Вукојевић), Мијатовић, Бубањ.

Војводина: Борак, Хромиш, Букинац, Чутовић, Павић, Великић (од 82. Брајић), Ковачев, Токин, Стајки (од 59. Бутраковић), Јањић, Алексић (од 90. Поповић).

Меч је од самог старта кренуо отворено на обе стране, а први у прилици нашли су се гости у осмом минуту. Након контра напада, Јањић је са двадесетак метара шутирао у десну страну, али је статива била савезник наше екипе. Наши бисери су након тога појачали ритам, па је тако у 20. минуту виђено велико узбуђење. Мијатовић је фантастично истрчао контру и избио „очи у очи“ са голманом гостију, ушао у казнени простор и гађао у ближи угао по земљи, али је чувар мреже противника успео ногом да одбрани и спречи промену резултата. Четири минута касније поново прилика пред голом гостију. Радоњић је сјајно повукао контру и упослио Бубња, који је изборио позицију и са двадесетак метара оштро „пуцао“ у десну страну, али је голман гостију још једном интервенисао.

Наставили су црвено-бели да нападају, па је тако у 30. минуту запретио и Стефан Миладиновић. Након добре акције, лопта је дошла управо до Звездине „седмице“, која је у трку пробала да погоди поред голмана, али је Борак био довољно концентрисан. У 34. минуту виђено је ново узбуђење. Након сјајног старта Лазара Ђурића, Миладиновић је пробио по десном боку и центрирао на прву стативу, где је Бубањ из окрета гађао у ближи угао, али је голман гостију крајњим напорима скренуо лопту у корнер. Управо након корнера, црвено-бели су стигли до заслужене предности. Шљивић је сјајно центрирао из угла у само „срце“ шеснаестерца, где се најбоље снашао Вукичевић, који је прелепим ударцем „закуцао“ лопту у десну страну. Ипак, пред сам крај првог полувремена, гости су поравнали резултат преко Јањића, те се на паузу отишло са по једним голом на обе стране.

Други део игре почео је у знаку нашег тима, па је тако већ у 49. минуту на семафору стајало 2:1 у корист изабраника Слађана Николића. Мијатовић је добио лопту на левој страни казненог простора, наместио се и шутирао, а Бубањ је само скренуо лопту у другу страну поред немоћног голмана гостију за велику радост црвено-белих. Наставили су наши момци са добром игром и у наставку па је тако у 57. минуту виђено ново узбуђење. Након добре акције, Миладиновић је центрирао са десног бока на прва стативу, где је Бубањ добро шутирао, али је био за мало непрецизан. Могао је и Мијатовић да се упише у стрелце у 63. минуту, када је након сјајног дриблинга шутирао са око пет метара, али је погодио спољни део мреже.

Притисак Звездиних бисера се исплатио у 66. минуту. Лопта је након одбитка стигла до Радоњића, који је са ивице казненог простора, након дриблинга, фантастично шутирао уз десну стативу за трећи гол наше екипе. У 77. минуту гости су успели да смање преко Алексића, након гужве у шеснаестерцу. Наши играчи су нападали константно, па је тако у два наврата до краја Цветковић могао да се упише у стрелце. Ипак, гости су стигли до изједначења у 83. минуту када је са дистанце погодио Бутраковић, чиме је постављен коначан резултат утакмице.

The post Реми разиграних кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment