Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ераковић: Волео бих да навијачи дођу у великом броју

Фудбалери Црвене звезде данас од 17 часова гостују у Новом Саду екипи Војводине, што ће бити још један велики изазов за наше првотимце. Дефанзивац наше екипе – Страхиња Ераковић, истакао је да је пред црвено-белима још једна врло важна утакмица, али и нагласио да је подршка врло битна и значајна.

Очекује је нас још једна важна утакмица и тешко гостовање, али вредно смо се спремали за предстојеће изазове. Навијачи су увек наш дванаести играч, где год да играмо, и волео бих да их и у Новом Саду буде у што већем броју. Чули смо да је продато много карата, али и да их има још. Даћемо све од себе да оправдамо њихова очекивања – рекао је Ераковић.

Подсетимо, цена карте је 600 динара, а карте могу да се купе у Новом Саду и данас од 13 часова до почетка меча на благајни на јужној трибини стадиона.

Пред четом Дејана Станковића је још неколико утакмица, а подршка на сваком сусрету је од непроцењивог значаја за наш тим. Током јесени је било врло неизвесно у Новом Саду, успели смо да победимо домаћу Војводину резултатом 2:1, а управо ће нам ваша подршка бити неопходна да поновимо такво издање и приближимо се још корак до титуле.

Видимо се на Карађорђу!

The post Ераковић: Волео бих да навијачи дођу у великом броју appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment