Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Црвена звезда – Војводина 36:33 (20:15)

Рукометашице Црвене звезде у последњем колу сезоне савладале су Војводину 36:33 (20:15) на Бањици и оствариле трећи тријумф.

Приметна је била жеља екипе Весне Бојковић да сезону заврше тријумфално, на прави начин. У трећем међусобном дуелу против Војводине, коју предводи наш Радан Ровчанин, Звездине девојке су успеле да славе.

Осим у 3. и 13.минуту када је Војводина повела 1:2 и 8:9, Звезда је била тим који је контросалио резултат. Исидора Богуновић и Андреа Бонер су донеле преокрет, потврдила Ива Андрић, да би Лана Мијаиловић са два гола у серији 4:0 донела поменутих 8:9. И то је било то, Андреа Бонер је крунисала феноменалну полусезону, Звездина деца Ива Андрић и Николина Видић погађале за предност за миран финиш полувремена. Управо су Андреа Бонер и Исидора Богуновић донеле 20:15 за крај првих 30 минута.

Наставила је Исидора Богуновић голгетерску серију и у наставку, погодила са седам метара, да би Војводина успела да дође до новог изједначења. Серија 7:1 у кратком периоду за 22:22, али су и тај налет одбиле црвено-беле и повеле 25:22. Јелена Кострешевић је са два брза гола вратила +5 (30:25), а Војводина успела да у финишу утакмице стигне до 34:33 после голова Ане Лазић и Невене Тодоровски. Победу нашег тима потврдиле су Јелена Кострешевић и Исидора Богуновић за 36:33.

Исидора Богуновић је била и најефикаснија са 12 голова, епитет играча утакмице је понела Андреа Бонер са 8 голова, Ива Андрић је постигла 4, а Јелена Кострешевић, Кристина Цвијановић и Вања Ђорђевић по 3 гола.

И поред резултатски неуспешне сезоне, ова екипа Црвене звезде је показала да може много боље. Да је на терену била капитен Јована Ристић, која је због повреде пропустила други део сезоне, чији изостанак је велики хендикеп и која много значи свом тиму, верујемо да би Звезда имала више бодова на свом конту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 36:33 (20:15)
Београд, хала: УСЦ „Вождовац“. Гледалаца: 100. Судије: Бојан Даути и Урош Минић (Београд). Искључења: Црвена звезда 14, Војводина 4 минута. Седмерци: Црвена звезда 6(6), Војводина 6(4).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Петковић, Момчиловић, Ристић, Бонер 8(4), Ђурковић 1, Ђорђевић 3, Јелић, И.Крћа, Цвијановић 3, А.Крћа, Видић 2, Богуновић 12(2), Кострешевић 3, Андрић 4. Тренер: Весна Бојковић

ВОЈВОДИНА: Раич, Вулић, Чаушевић 5, Жарковић 4, Ловрић 5, Чабаркапа, Лазић 3, Ивошевић, Тодоровски 4, Величковић 3, Мијаиловић 4, Радојчић, Бошњак, Зафировић 5, Бахун, Кораћ. Тренер: Радан Ровчанин

The post Црвена звезда – Војводина 36:33 (20:15) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment