Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Максимовић једва чека деби

Никола Максимовић

Никола МаксимовићБивши капитен Слободе из Ужица, велика жеља Роберта Просинечког  и како се сви надамо, носилац наше одбране у годинама које долазе, Никола Максимовић, једва чека деби на „Маракани“.

„Сигурно да једва чекам да заиграм пред нашим навијачима. Неће ми клецати колена, подршка са трибина може само да буде плус, а не страх или трема. Поготово, верујем да ће у суботу бити велики број навијача јер Црвена звезда у недељу слави 67. година постојања. Надам се да ћемо уз победу заједно да прославимо тај рођендан“, каже Максимовић за Спортал и уверава нас да је одбрана на правом путу:

„У суштини одбрана је потпуно нова. Читава задња линија тима, осим Микића, је промењена. Сигурно је да је потребно мало времена да се уиграмо, јер нисмо играли заједно. Малтене се ни не познајемо. Ипак, сматрам да смо на правом путу и да ћемо из утакмице у утакмицу бити све уигранији и сигурнији.

 

Повезане вести

10 comments

milos 90 феб 29, 2012 at 21:14

Maksimovic je meni uz Mladenovica najbolje pojacanje, ovi ostali prosek jedino mozda malo Milunovic i to je to…..ako gresim ima da odem d igraca i Prosineckom da im se izvinim svima redmo!!!
VIDIMO SE U SUBOTU NA MARAKANI!!!!

Reply
RUMA NAVIJA ZA ZVEZDU! феб 29, 2012 at 13:14

GATASTROFA!Bice kao i jesenas,doveli sjajne igrace(Dimitrijevica,Kovacevica,Menzegu,Paseka(doduse nije ni igrao)),govorili su kako ce Borha,Evandro biti dosta bolji nego na prolece,a ona samo Lazovic i Kadu i nesto kao Mikic,a ostalo ocaj!UPRAVA NAPOLJE!

Reply
Dejan Smederevo феб 29, 2012 at 12:48

C. zvezda – Krivbas 5:4
C. zvezda – Šahtjor 0:2
C. zvezda – Horsens 2:1
C. zvezda – Teda 1:2
C. zvezda – Djijangsu 1:2
C. zvezda – Liteks 2:1
C. zvezda – Vintertur 1:1
C. zvezda – Žilina 1:1
C. zvezda – Leotar 2:0
Zeta – C. zvezda 2:1
Petrovac – C. zvezda 1:2
Grbalj – C. zvezda 0:4
12 MEČEVA
6 POBEDA
2 REMIJA
4 PORAZA
GOL RAZLIKA: 21:15
Da li nekome 15 primljenih golova i 4 poraza na 12 utakmica uliva poverenje ? Meni ne,mada ce neko sad reci,to su pripreme,tim se uigrava i slicne nebuloze.Neki kazu da je prelazni rok odlicno odradjen. Ja kazem da nije i vrlo brzo cemo se svi zajedno u to uveriti.Zvezdi je potrebno kompletno renoviranje od portira do predsednika,a ne lazni optimizam i mazanje ociju javnosti i navijacima, vremena vise nema za gubljenje.Jos jedna godina bez titule.Ocaj,jad i beda.Kolaps.

Reply
Александар М. феб 29, 2012 at 13:35

Sačekaj pa sudi posle utakmica u ligi. Ne posle priprema. Pripreme i služe za to da bi se tim uigrao i popravili nedostatci.

Reply
nenad феб 29, 2012 at 16:45

covece ti stvarno nisi normalan spamujesh sajt svojim komentarima koji se uporno ponavljaju, pusti bre narod da misli svojom glavom a ne da namecesh svoju volju ko neki sivonja. Stop spamerima. Urednici zabranite dejanu iz smedereva pristup, blokirajte mac ili ip adresu. Hvala.

Reply
Dejan Smederevo феб 29, 2012 at 17:45

Ja ne namecem nikome svoju volju nego iznosim svoje misljenje koje se tebi ocito ne dopada i ne mozes mi to uskratiti .Tito je umro odavno ako nisi znao.Boli te istina ? Zao mi je.Ako ti se ne svidja ne moras da citas,ako cuvas lukica nastavi da ga cuvas,ali nemoj nikoga da nazivas sivonjom.To je odraz tvog nevaspitanja i to dolazi od kuce.To se ne uci, to se ne kupuje nenade.

Reply
Predrag Nedovic феб 29, 2012 at 16:55

kada je Zenga bio trener nismo imali ni jednu jedinu pobedu na pripremama pa smo posle oborili rekord u uzastopno dobijenim utakmicama u prvenstvu, ali dejane ti si izgleda i suvise mlad da bi pamtio takve podatke, sva sreca takvih kao ti nema puno. Toplo bi ti preporucio da vishe ne komentarises na ovom sajtu jer si pametniji kada cutish. I slazem se ovo za spamovanje na svakoj vesti po par njegovih komentara i to jednih te istih.

Reply
Dejan Smederevo феб 29, 2012 at 17:47

I za tebe vazi isto sto sam odgovorio nenadu.Varas se ako mislis da jer takvih kao ja malo,ima nas mnogo vise nego sto mozes da zamislis.

Reply
... феб 29, 2012 at 19:10

Ja najiskrenije mislim da ti imas jos dosta toga da rascistis prvo sam sa sobom. Pljujes, smaras, vredjas, pretis policijom. Niko ko podrzava Lukica ne misli svojom glavom, svi su oni placenici. Ti si jedini na svetu koji moze da razmislja, bla bla bla… lazes, izmisljas stvari protiv Lukica, ne prihvatas cinjenice koje drugi iznesu… oladi malo, idi negde na more, odmori… ostavi nas placene smrtnike na miru vec vise.
PS. Ja jos uvek cekam policiju da me uhapsi zbog pretnji upucenih tebi… gde su? 😀

Reply
zvezdas do groba феб 29, 2012 at 11:51

Mnogo mi je tanka ova nasa zadnja linija,primamo dosta golova sa maksimovicem i tosicem,izgleda da jos nisu uigrani ili sta vec,da ne kazem nesto drugo.ne znam zasto robi ne isproba mihajlovica sa nekim od ove dvojice.cuvamo ga za ukras…

Reply

Leave a Comment