Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Млади штопер продужио уговор са Звездом

Млади талентовани штопер Александар Лукић је продужио уговор са Црвеном звездом, те се стамени дефанзивац обавезао на верност свом вољеном клубу до 2024. године.

Александар Лукић, фудбалер рођен 2002. године, је задужио црвено-бели дрес током летњег прелазног рока 2017. године. На крају сезоне 2018/19 освојио је титулу шампиона са кадетском селекцијом нашег клуба, а недуго затим и потписао професионални уговор са Црвеном звездом. Наредне године са својим вршањацима наступао је у Лиги шампиона за младе фудбалере, где је био један од најбољих актера на сусретима са Бајерном, Олимпијакосом и Тотенхемом и имао велике заслуге за пласман црвено-белих у елиминациону фазу такмичења. Такође, на окршајима против молдавског Шерифа и данског Мидтјиланда стамени штопер је био једна од кључних фигура у тима Славољуба Ђорђевића.

Високи централни бек у актуелној сезони наступа на позајмици у редовима ИМТ-а где је незаменљив у дефанзивној линији “Тракториста”. Одиграо је укупно 22 утакмице у Првој лиги Србије и имао велики допринос у играма тима са Новог Београда који је надомак пласмана у највиши ранг српског фудбала.

The post Млади штопер продужио уговор са Звездом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment