Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Пораз Звезде након драме у Љубљани, следи мајсторица

Кошаркаши Црвене звезде мтс поражени су у Љубљани од екипе Цедевита Олимпије 88:80 након продужетка, чиме ће полуфинална серија плеј офа регионалне лиге бити одлучена након мајсторице у Београду.

У најдраматичнијој утакмици ове сезоне у регионалној лиги, црвено бели су изборили продужетак након мајсторије Луке Митровића који је промашај Ивановића за три поена вратио у кош уз фаул чиме се резултатом 76:76 ушло у продужетак у коме црвено бели нису имали ни снаге ни умећа да дођу до великог преокрета.

Најефикаснији у екипи Црвене звезде био је Добрић са 15 поена, Холинс је додао 14, колико и Волтерс након чијег промашаја у продужетку је било јасно да црвено бели не могу до потпуног чуда.

До продужетка и драматичне завршнице виђена је очекивано чврста утакмица у којој су се екипе смењивале у вођству у првом полувремену, а Црвена звезда стрпљиво у другом стизала и минус од 8 и 9 поена заостатка.

Ипак, ношени одличном игром Мурића који је био и најефикаснији на мечу са 21 постигнутим поеном, уз подршку Блажића и Драгића (12 и 11 поена уз по 6 асистенција и скокова обојице) Цедевита је успела у продужетку да искористи неколико изгубљених лопти црвено-белих и то претвори у победу која доноси мајсторицу за пласман у финале.

Црвено-бели су потпуно надскочили ривала (44 скока уз 13 офанзивних), али су погодили само 6 пенала из 15 покушаја и 14 тројки из 42 покушаја.

КК Црвена звезда мтс: Лазаревић, Волтерс 14 (6ск, 4ас), Давидовац 2, Митровић 11 (7ск), Лазић 5, Калинић 9 (6ск), Добрић 15 (6ск), Холинс 14, Ивановић 3, Марковић, Вајт 7, Кузмић (3ск);

Одлучујућа утакмица за пласман у финале играће се у хали Александар Николић, а термин те утакмице биће накнадно објављен.

The post Пораз Звезде након драме у Љубљани, следи мајсторица appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

krvavi zvezdas-DE мај 17, 2022 at 09:09

DAVIDOVAC JE NAJGORI IGRAČ KOJI JE IKADA IGRAO U ZVEZDI..OVO JE PONIZENJE I OMALOVAŽAVANJE..OVO JE STOTA UTAKMICA U KOJOJ JE NJEGOV INDEKS TRI NULE I DZABE ZIV ČOVEK

Reply
MILOS RANKOVIC мај 17, 2022 at 00:47

SAMO POLAKO LJUDI,MORAMO DA PRUZIMO PODRKU IGRACIMA I TRENERIMA,ZA OVO SE IGRALO CELE SEZONE DA MAJSTORICA SE IGRA UVEK U NASOJ DVORANI,ZAPAMTITE ISPOD DVADESET RAZLIKE NECE PROCI,BILO JE GRESAKA I SVEGA DRUGOG ALI MORAMO DA PODRZIMO,NIJE MI JASNO ONI 42 BACANJA,MI SAMO 15,KODA SMO IH ODRALI A NISMO IGRALI NIKAKVU ODBRANU

Reply
ĐOLE BARI 91 мај 17, 2022 at 00:03

KALINIĆ I MITROVIĆ MARŠ IZ ZVEZDE.

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 17, 2022 at 09:07

ako kazes za njih marš sta onda treba reći za nesretnog davidovca

Reply
Bari 1991 мај 17, 2022 at 11:33

Kalinić nikako ne može da bude glavni igrač u ekipi,ni po znanju,ni po tehnici ni po mentalnoj snazi,i to je možda i najveća zabluda ovakve zvezde!

Reply

Leave a Comment