Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Лучићев 12. погодак

Седморица фудбалера Црвене звезде који се налазе на позајмицама су наступали за своје клубове у различитим шампионатима, а поново је запажен био креативни везни фудбалер Владимир Лучић који је успео да се упише у стрелце на три узастопне утакмице.

ИМТ је доживео пораз од Железничара из Панчева, а тројица фудбалера нашег тима бранили су боје Тракториста. Најзапаженији на травнатој површини био је Владимир Лучић који је прелепим ударцем са ивице казненог простора погодио мрежу тима из Панчева. Поред њега по 90 минута одиграли су Александар Лукић, који је јуче продужио уговор са нашим тимом, као и Никола Глишић.

Ибрахим Мустафа је одиграо 90 минута у поразу Новог Пазара од Радника из Сурдулице, а брзоноги крилни нападач је оставио солидан утисак на овом сусрету. Ричард Одада је ушао у игру у 60. минуту сусрета између Металца и Младости, али упркос његовој доброј игри екипа из Горњег Милановца није успела да оствари повољан резултат. Никола Васиљевић је једном капитулирао на гостовању нашег тима у Крушевцу, а током 90 минута имао је пар добрих интервеницаја када је зауставио покушаје Катаија и Бена.

Срђан Бабић сигурно корача са Алемријом ка пласману у највиши ранг шпанског фудбала, а овог пута његов тим је савладао Реал Сосједан Б са 2:0. Стамени штопер је одиграо још једну одличну партију где је доминирао у свим дефанзивним сегментима игре.

БИЛАНС ИГРАЧА:

Никола Васиљевић (Напредак) – 90 минута у поразу од Црвене звезде (0:1)

Никола Глишић (ИМТ) – 90 минута у поразу од Железничара из Панчева (1:2)

Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута у победи над Реал Сосједадом Б (2:0)

Александар Лукић (ИМТ) – 90 минута у поразу од Железничара из Панчева (1:2)

Ричард Одада (Металац) – 30 минута у поразу од Младости (0:3)

Владимир Лучић (ИМТ) – 90 минута у поразу од Железничара из Панчева (1:2)

Ибрахим Мустафа (Нови Пазар) – 90 минута у поразу од Радника (0:1)

The post Звездаши на каљењу – Лучићев 12. погодак appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment