Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ераковић: Борба за титулу уз пуне трибине

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 18 часова и 30 минута дочекати Вождовац у последњем колу Суперлиге Србије, а бод је довољан да наш клуб освоји пету узастопну и укупно 33. титулу првака државе. Неко ко је ове сезоне доживео транзицију из талентованог у квалитетног фудбалера је млади Страхиња Ераковић.

Сви једва чекамо суботу. Заиста у свлачионици влада одлична атмосфера пред утакмицу која би могла да нам донесе титулу шампиона, коју смо у потпуности заслужили. Нестрпљиви смо, али то је глад за успехом коју показујемо читаве сезоне и због које смо успели да од минус пет, дођемо на плус два. Свесни смо да нам је бод довољан, али надамо се да ће Маракана бити пуна, што ће нам дати додатну обавезу да се покажемо у најбољем светлу и на најбољи могући начин завршимо сезону у Суперлиги – рекао је Ераковић.

Очекује Звездино дете пуне трибине у суботу.

Прошле године због ситуације са корона вирусом, примали смо медаље и пехар пред празним трибинама, сада се надам да ће оне бити испуњене. Бесплатан је улаз, субота поподне и сигуран сам да ће звездаши препознати моменат и испунити трибине нашег стадиона. Биће то права звездашка субота и надам се да ћемо се сви после утакмице заједно радовати, свесни да смо прошли много тога, да би стигли до титуле – подвукао је штопер рођен 2001. године.

The post Ераковић: Борба за титулу уз пуне трибине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment