Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини барјаци у продаји

За последњу утакмицу у Суперлиги Србије ове сезоне наш клуб је за све навијаче припремио десет различитих врста барјака са мотивима Црвене звезде који ће украсити Маракану на дуелу против Вождовца, а сви заљубљеници у црвено-беле боје ће моћи своје реквизите за навијање да купе већ данас у Ред Стар шопу, по цени од 500 динара, као и на дан утакмице на пунктовима који ће бити постављени око стадиона ”Рајко Митић”.

Такође, сви звездаши ће свој реквизит моћи да набаве и на дан утакмице на посебним пунктовима који ће бити постављени око стадиона ”Рајко Митић”. Штандови ће бити постављени на пет разиличитих локација, на западној страни преко пута Сектора за чланство, на прилазу из правца Булевара Ослобођења према северној трибини, код Газиместана и на средишњем делу испред источне трибине Маракане.

Наш клуб инспирисан шампионском фотографијом из сезоне 1976/77 жели да направи сјајну атмосферу за памћење и прави фудбалски спектакл. Маракана је кроз своју богату историју много пута изгледала сензационално, а сигурни смо да ће Делије направити незаборавну кореографију на трибинама нашег велелепног стадиона и против Вождовца.

Позивамо све навијаче да обезбеде свој барјак на време, заузму своје место на трибинама Маракане и буду део још једног фудбалског и историјског спектакла!

The post Звездини барјаци у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment