Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Звездине младе талентоване играче који стасавају у Омладинској школи нашег клуба предстојећег викенда очекује 13 утакмица у оквиру њихових шампионата. Мечеве омладинске и кадетске селекције Црвене звезде, као и сениорске екипе Графичара, моћи ћете да испратите на Звезда ТВ-у, као и на јутјуб каналу Звезда ТВ.

Јуниори Црвене звезде су већ обезбедили титулу шампиона Омладинске лиге Србије ремијем у претходну колу на гостујућем терену против екипе Младости из Лучана, резултатом 2:2. Наши бисери су освојили 67 бодова у националном шампионату уз гол разлику 87:35, и тако два кола пре краја обезбедили наслов првака државе. Наредни противник Звездиних омладинаца је екипа нашег развојног тима Графичара, а меч ће се одиграти у суботу са почетком у 11 часова, на теренима иза југа Маракане. Сусрет ћете моћи уживо да испратите на Звезда ТВ-у, као и на истоименом јутјуб каналу.

Кадетска селекција црвено-белих такође ће се састати са екипом Графичара, у оквиру 29. кола Кадетске лиге Србије, а меч је заказан за суботу у 9 часова. Изабраници Слађана Николића су у претходном колу савладали екипу Младости из Лучана након преокрета резултатом 2:1. На том сусрету херој наших фудбалера био је Стефан Миладиновић који је уписао асистенцију Мирку Николашевићу, а затим и постигао погодак за потпуни преокрет. Црвено-бели кадети ће у случају победе над нашом развојном екипом обезбедити титулу првака Србије коло пре краја и тако крунисати своју сјајну сезону. Утакмицу наших кадета ћете такође моћи испратити на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ, у суботу у 9 часова.

Првотимци Графичара одиграће последње коло плеј-аута Прве лиге Србије, на гостујућем терену против екипе Мачве. Они су сјајним резултатима обезбедили опстанак у другом по јачини рангу српског фудбала, што потврђује чињеница да су популарни Графоси у последње четири утакмице забележили максималан учинак, уз гол разлику 11:1. Изабраници Марка Неђића су у претходном колу убедљиво савладали екипу Златибора на теренима из југа Маракане, резултатом 3:1. Последњу овосезонску утакмицу „љубичастих“ моћи ћете да испратите на Звезда ТВ-у, као и на јутјуб каналу Звезда ТВ, у суботу у 19 часова.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, кадети – Црвена звезда – Графичар ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 9 часова, пионири – Вождовац – Црвена звезда

Субота, 9 часова, петлићи – Телеоптик – Црвена звезда

Субота, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – Графичар ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 12 часова, мл. кад – ИМТ – Графичар

Субота, 13 часова, мл. пио. – Црвена звезда – Душановац

Субота, 15 часова и 30 минута, пионири – Графичар – Земун

Субота, 18 часова, мл. пио. – Графичар – Чукарички

Субота, 19 часова, ПЛС – Мачва – Графичар ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 9 часова, мл. пио – Црвена звезда Б – Земун

Недеља, 11 часова, мл. омл. – Црвена звезда – Оле

Недеља, 11 часова, петлићи – Земун – Графичар

Понедељак, 13 часова и 30 минута, мл. кад. – Бродарац – Црвена звезда

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment