Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иванићев гол у конкуренцији за најлепши у Лиги Европе

Мирко Иванић је поготком против Лудогореца у оквиру групне фазе Лиге Европе донео нашем тиму победу на стадиону “Рајко Митић”, а прелеп гол вихорног везног фудбалера се нашао у конкуренцији за најлепши када је у питању друго по јачини такмичење на Старом континенту.

Фудбалер рођен у Бачком Јарку је доводио до екстазе, својим головима, асистенцијама и потезима на травнатим површинама, све навијаче Црвене звезде. Плесао је са лоптом у ногама двадесетосмогодишњи везиста на Маракани, као и на гостујућим теренима, што га је довело до бројке од укупно 48 голова Црвеној звезди. Ове такмичарске године Иванић је био нарочито расположен на евро-сцени где је постигао пет голова. Погађао је и матирао голмане Каирата, Клужа, Мидтјиланда, Лудогореца и Ренџерса.

Погодак против бугарског представника на стадиону “Рајко Митић” у Лиги Европе не само да је одушевио све звездаше, већ је очарао европску јавност и представнике УЕФА. Мајсторија Иванића се након завршетка овог такмичења нашла у конкуренцији за најлепши гол у другом по јачини такмичењу на Старом континенту. Тиме је вешти дриблер успео да уђе у топ десет фудбалера који су постигли најефектније голове у Лиги Европе ове сезоне.

Поред поготка Иванића у ужем избору су: Мислав Оршић (Динамо Загреб), Кристофер Енкуку (Лајпциг), Токо Екамби (Лион), Галено (Брага/Порто), Рафаел Санстос Боре (Ајнтрахт), Мергим Бериша (Фенербахче), Мунир (Севиља), Пепе (Порто) и Лоренцо Инсиње (Наполи).

За Иванићев погодак можете гласати на: https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/goal-of-the-week/

The post Иванићев гол у конкуренцији за најлепши у Лиги Европе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment