Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Николић: Квалитет играча водио до титуле

Кадети Црвене звезде су саваладали екипу Графичара резултатом 2:1 у оквиру 29. кола националног првенства и на тај начин коло пре краја и математички осигурали титулу шампиона. Утиске након одлучујуће победе која је нашим бисерима донела наслов шампиона Србије, изнео је стратег црвено-белих Слађан Николић.

Сигурно да смо пресрећни јер смо остварили добар резултат. Имали смо један пораз на старту такмичења, а касније је све ишло својим током. Наравно, најзаслужнији за овај успех су играчи који су били дисциплиновани, агресивни и њихов квалитет је пресудио да се заслужено радујемо титули – почео је Николић.

Истакао је Николић да и поред изостанка момака који бране дрес репрезентације, приступ је био исти.

-Сва деца која су у Црвеној звезди морају да имају притисак да остварују добре резултате. Самим тим када се остварују добри резултати, они и напредују и једног дана ће сигурно неко од њих доћи до првог тима. Без обзира што репрезентативци нису били са нама, сви који су тренирали морају увек да дају допринос и да се боре за статус. Наравно, оно што увек тражимо од њих је да играју добро, а кад се подвуче црта, тражимо и добре резултате.

Дотакао се искусни стручњак и данашњег меча и нагласио да је наш тим потпуно заслужено уписао три бода.

Што се тиче утакмице, од почетка смо имали добар приступ. Били смо бољи током свих 90 минута. Више смо пружили у првом полувремену када смо и остварили повољан резултат за нас. У другом полувремену било је доста теже, како због врућине тако и због боље игре противника. Током целе утакмице смо били за гол бољи и потпуно заслужено смо победили – закључио је Николић.

The post Николић: Квалитет играча водио до титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment