Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети шампиони Србије!

Кадетска селекција Црвене звезде освојила је титулу првака Србије за сезону 2021/22, с обзиром на то да коло пред крај сезоне имају пет бодова више од првог пратиоца на табели, чиме је феноменална сезона наших бисера заокружена на прави начин.

Наши бисери су после 30 одиграних утакмица освојили 79 бодова, уз гол-разлику 106:33, а до краја сезоне их чека још утакмица са Напретком у Крушевцу, заказана за 29. мај.

Екипу је на фантастичан начин током читаве сезоне водио Слађан Николић, а успех је још већи кад се узме у обзир да су наши бисери пред крај сезоне остали без шест репрезентативаца који су отишли на Европско првенство. Реч је о Кости Недељковићу, Алексеју Вукичевићу, Јовану Шљивићу, Матеји Радоњићу, Јовану Мијатовићу и Матеји Бубњу, неизоставним стартерима нашег тима.

О томе какве таленте имамо у нашој Омладинској школи, говори чињеница и да је мноштво фудбалера рођених 2006. и чак 2007. наступало за нашу кадетску селекцију, а о доминацији говори и троцифрен број постигутних голова – 104! Најефикаснији фудбалер нашег тима је Матеја Бубањ са 32 постигнута гола, прати га Стефан Миладиновић са 14 погодака и Јован Мијатовић који се 12 пута уписао у стрелце. Када је реч о асистентима, предњачи Јован Шљивић са 14, а прате га Матеја Бубањ са 12 и Стефан Миладиновић са 11. Капитен екипе је Лазар Ђурић, а траку је неретко носио и Алексеј Вукичевић.

Шампиони Србије у кадетској конкуренцији: Јован Миладиновић, Душан Беговић, Вук Драшкић, Стефан Маринковић, Коста Недељковић, Матеја Остојић, Алексеј Вукичевић, Лука Ђокић, Лука Николић, Дарис Каришик, Лука Лечић, Вељко Милосављевић, Лука Стојсављевић, Давид Ђурић, Урош Илић, Лазар Ђурић, Јован Шљивић, Матеја Радоњић, Алекса Цветковић, Андреј Младеновић, Андреј Петровић, Огњен Милошевић, Михајло Катанић, Андрија Максимовић, Јован Мијатовић, Стефан Миладиновић, Вељко Димитријевић, Вељко Вукојевић, Душан Жагар, Мирко Николашевић, Новак Гојков, Матеја Бубањ, Андреј Шкобаљ, Давид Дрео, Дарије Маркочевић и Далибор Лазић. Стручни штаб наших кадета, осим Слађана Николића, чине још Филип Остојић, Бојан Петровић и Никола Петровић.

The post Кадети шампиони Србије! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment