Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

На Вождовац слободан улаз, карте нису неопходне

Изабраници Дејана Станковића ће у недељу од 18 часова и 30 минута дочекати Вождовац у оквиру седмог, уједно и последњег кола плеј – офа националног шампионата. Црвено-белим момцима је довољан и бод из овог меча како би и математички обезбездили титулу, а наш клуб је одлучио да обрадује навијаче и отвори капије стадиона “Рајко Митић”. Улаз на све трибине ће бити бесплатан, али ће за секторе ВИП Запад, ВИП Галерија, као и све ложе бити потребна позивница.

Фудбалери Црвене звезде ће имати прилику да у недељу обезбеде 33. уједно и пету узастопну титулу, што утакмици против Вождовца даје додатно на значају. Подршка црвено-белим момцима ће и на овом мечу бити потребна, а циљ је да трибине популарне Маракане буду испуњене у што већем броју. Улаз на све трибине нашег стадиона биће потпуно бесплатан, али ће за неке делове стадиона процедура бити другачија. Наиме, у секторе ВИП Запад, ВИП Галерија, као и у све ложе улаз ће бити могућ само и искључиво уз позивнице.

Овим путем вас још једном позивамо да у недељу у 18 часова и 30 минута испуните трибине Маракане у што већем броју, и да заједно са црвено-белим првотимцима освојимо титулу за коју смо заједно борили током сезоне 2021/22.

Звездаши, видимо се на Маракани!

The post На Вождовац слободан улаз, карте нису неопходне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment