Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дејан Станковић продужио уговор!

Шеф стручног штаба Црвене звезде и легенда нашег клуба Дејан Станковић продужио је уговор до 2025. године. Овим потписом, управа нашег клуба је урадила велики посао пред све изазове који нас чекају у наредном периоду.

Феноменално се осећам. После веома добре и тешке сезоне, направили смо велики успех и потпис уговора је потврда да заједно можемо све, да позитивно размишљамо о будућности. Захвалио бих се клубу на поверењу и стрпљењу. Ово су биле лепе две и по године, сад креће нови и још јачи циклус. Ово је само потврда да је клуб од првог дана веровао у мене, тако да чинимо јаку целину и блок. Захвалио бих се и мојим момцима, без њих ни ја не бих био комплетиран. Не бих успео да направим тако значајне резултате да није било њих. Хвала и навијачима који су увек били уз мене и давали подршку. Заједно можемо све – почео је Станковић.

Циљеви Црвене звезде су увек јасни и највећи могући.

– Што се циљева клуба тиче, ту се ништа не мења. Звезда је такав клуб да су циљеви увек исти – дупла круна, групна фаза у Европи и да пробамо да догурамо што даље, тако ће бити сваке године, било да је тренер или играч. Циљеви ће увек бити велики.

Не би Мистер имао ништа против ни да остане 10 година у Звезди, јер је то емоција…

Нисам очекивао да ћу опет продужити уговор, али сам маштао и радио на томе. Сећате се да смо пре пар дана причали о изјави Синише Михајловића и ономе што је рекао – нека Деки остане 10 година, па ћу ја доћи. Полако се приближавамо томе и не бих имао ништа против да останем у Звезди 10 година и не бих морао да водим ниједан више клуб, јер са толико љубав и емоције радим да ми ништа друго није потребно – подвукао је Станковић.

The post Дејан Станковић продужио уговор! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment