Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: Презадовољни смо Станковићем, бићемо још бољи

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић био је изузетно поносан због продужетка уговора са шефом стручног штаба Дејаном Станковићем.

Изузетно смо задовољни што смо данас потписали нови, трогодишњи уговор са Дејаном Станковићем, јер је то потврда свеукупно доброг рада. Изузетно смо задовољни сарадњом с њим и то је резултирало потписивањем новог уговора. Освајањем шампионске титуле остварили смо наше зацртане циљеве, а сезона је била изузетно тешка, јер смо јурили прво место после неколико година у којима смо доминирали. Звезда је и ове сезоне показала своју снагу и то да је нико не сме отписивати. Веровао сам у Звезду, играче и тренера. На минус пет сам рекао да ћемо бити шампиони и да ако не будемо – одлазим из клуба. Била је то храбра одлука, али сам веровао. Желео сам на тај начин да мотивишем и покренем све структуре унутар клуба. Мислим да је Звезда заслужила да буде шампион. Не само ове сезоне, већ и следеће и оне тамо. Урадићемо све да овом низу не буде краја – почео је Терзић.

Најавио је Терзић и то да је Црвена звезда спремна да направи додатни искорак у сезони која следи.

Свесни смо да је публика Црвене звезде изузетно захтевна и да се не живи од старе славе. Пред нама су нови циљеви, задаци и планови. Стартујемо од трећег кола квалификација за Лигу шампиона и учинићемо све да ове године играмо најелитније европско такмичење. Ниједан играч није на продају. Појачаћемо се максимално, много боље него до сада, јер смо решили да направимо нови искорак у историји Црвене звезде. Бићемо јачи него икад – подвукао је Терзић.

The post Терзић: Презадовољни смо Станковићем, бићемо још бољи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment