Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Преостали контигент улазница за прва два меча финала у продаји у четвртак

У складу са очекивањима, за прве две утакмице финалне серије АБА лиге која почиње у петак од 20 часова, влада огромно интересовање. Власници сезонских улазница похрлили су у просторије СД Црвена звезда да својим пријатељима обезбеде улазницу за утакмице које су на програму у петак и недељу (20 часова, дворана ”Александар Николић”). Црвено-бели су током регуларног дела регионалног такмичења изборили предност домаћег терена, у полуфиналу су такву предност и искористили, а циљ је јасан – одбрана домаћег терена и против вечитог ривала Партизана.

Карата за прве две утакмице серије у којима је Црвена звезда домаћин је остало јако мало. С тога, позивамо све заинтересоване Звездаше да обезбеде вредно парче папира у просторијама СД Црвена звезда (Љутице Богдана 1) у четвртак од 10 до 14 часова. Понављамо, број улазница је ограничен и остао је мали број истих.

Појединачне карте неће бити у продаји.

„Пакет“ ће моћи да се купи уз приложену сезонску улазницу и то једна особа (једна сезонска) биће у прилици да купи максимално два пакета улазница!

Такође напомињемо да сваки купац уз себе мора да приложи на увид своју сезонску карту (фотокопије и слике сезонских карата неће бити узимане у обзир, као ни чланске карте!)

Купац ће такође бити у обавези да приложи и свој ЈМБГ у складу са Законом о безбедности којег смо обавезни да се придржавамо.

ВАЖНА НАПОМЕНА: СЕЗОНСКЕ УЛАЗНИЦЕ ВАЖЕ ЗА СВЕ УТАКМИЦЕ ФИНАЛНЕ СЕРИЈЕ У КОЈИМА ЈЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДОМАЋИН

Клуб подсећа да у складу са пропозицијама неће бити гостујућих навијача на утакмицама које организује КК Црвена звезда, а уједно напомињемо да продаје појединачних карата за утакмицу у петак или недељу неће бити, већ ће свим Звездашима на располагању бити „пакет“ карата за прве две утакмице и то по стандардним ценама за регионално такмичење:

ЦЕНЕ ДНЕВНИХ КАРАТА – ФИНАЛЕ АБА ЛИГА

ТРИБИНА А, Б, Ц – 1.000
ПАРТЕР Б – 1.600
ВИП ЛОЖА – 3.600
ПЛАВА ЛОЖА – 3.000
БЕЛА ЛОЖА – 2.400
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – распродато

Будите уз црвено-беле сада када је најважније да заједнички направимо важан корак ка новом трофеју у овој сезони!

*Напомена: У случају да у четвртак све карте не буду распорадате, преостали контигент ће се наћи на благајни дворане ”Александар Николић” на дан утакмице.

КК Црвена звезда мтс

The post Преостали контигент улазница за прва два меча финала у продаји у четвртак appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment