Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Успешан састанак у Словенији

Равне на Корошкем је од 20. до 22. маја био домаћин састанка учесника пројекта „Volley4EU“ у оквиру Еразмуса. Носилац пројекта је АСД УФС Феникс из Паесеа Италија, а партнери су: ОК Црвена звезда (Београд, Србија), ОК Први темпо (Сремска Митровица, Србија), ОК Зрински (Нуштар, Хрватска), ОК Линга (Осијек, Хрватска) и СЦ Урнаут волеј (Словенија).

Циљ пројекта је умрежавање клубова и размена искустава у области млађих женских категорија, као и подстицање здравог живота кроз спорт.

Делегацију ОК Црвена звезда чинили су Ивана Васић, секретар и тренери Огњен Булић, Дарко Горуновић и Александар Миловић. Током састанка поред размене искустава у раду са млађим категоријама, системима такмичења и условима рада, присуствовало се утакмицама финала Лиге шампиона у Љубљани.

Делегације су биле примљене код председника општине Равне, обилазили су се спортски објекти – дворане и спољни терени. Испратиле су се завршне утакмице мини-волеј лиге, као и пријатељска утакмица женских репрезентација Словеније и Чешке.

The post Успешан састанак у Словенији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment