Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Велики одзив звездаша и ватромет у Бару

Овогодишњи Звездин летњи караван је започео обилазак градова Црне Горе, Србије и Републике Српске. Првог дана каравана црвено-бела делегација је посетила Бар, а велики број навијача нашег клуба је искористио прилику да се слика са вредним трофејима и ужива у правој звездашкој атмосфери.

Црвена звезда жели да се захвали навијачима на великој подршци током читаве сезоне која је сада већ за нама. Звездаши су и у сезони 2021/22. били дванаести играч нашег тима. Звездина експедиција је званично караван започела на црногорском приморју, а Бар је имао ту част да први угости црвено-бели караван. Фан зона је организована у чувеној луци овог места, одакле је велики број навијача 1991. године кренуо на пут до Барија, где је наш клуб остварио највећи успех у својој историји.

Велики број навијача Црвене звезде је посетио фан зону, коју су као што истичу, већ дужи временски период са нестрпљењем ишчекивали. На самом старту дружења постављени су пехари, пре свега трофеј Купа европских шампиона, али и пехари Купа Србије и националног првенства. Уследило је традиционално фотографисање са највреднијим трофејима нашег клуба. Многобројни звезаши су искористили прилику да се учлане у Црвену звезду или продуже чланство и још једном покажу колико је значајно бити део црвено-беле породице.

Изузетно лепа слика у Бару је била управо због чињенице да су звездаши породично долазили у Звездину фан зону и тиме показали да је навијање за београдске црвено-беле ствар кућног васпитања. Звездашка музика није престајала ни у једном тренутку, људи су били насмејани и веома срећни због посете вољеног клуба.

За сам крај дружења приређен је ватромет који је допринео да све изгледа спектакуларно и који је улепшао целокупни утисак дружења навијача у Бару. Експедиција нашег клуба већ сутра наставља свој пут, а следећи град који ћемо обићи је Будва.

Звездаши посетите фан зону вољеног клуба и будите део јединственог догађаја у вашем граду!

The post Велики одзив звездаша и ватромет у Бару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment