Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Ужице потврдило епитет звездашког града

После посете Црној Гори и Републици Српској, Звездин караван је стигао и у Србију. Наша експедиција је кренула у обилазак Западне Србије, а први град који смо посетили јесте Ужице, црвено-бели град који се налази у близи планине Златибор, у Чајетинском округу, који је уједно познат по великом броју заљубљеника у наш клуб.

По доласку нашег каравана, могло се приметити доста натписа у мотивима Црвене звезде на зидинама овог града, што је само још једном потврдило да се ради о звездашком граду. На главном градском тргу истакнут је транспарент са грбом Црвене звезде уз натпис “Наш град”, а одмах испод транспарента је постављена црвено-бела фан зона.

Делегација Црвене звезде је убрзо припремила све за почетак фан зоне, будући да је велики број Ужичана са нестрпљењем ишчекивао да види трофеје из нашег славног музеја. Централно место за пехаре заузео је трофеј Лиге шампиона који је наш клуб освојио 1991. године. Управо поред овог чувеног трофеја, највећег у европском фудбалу, постављени су и пехари националног шампионата и Купа Србије, које су црвено-бели момци освојили у сезони 2021/22.

На самом старту фан зоне сачекао нас је велики број младих навијача који су поносно певали звездашке песме, а најмлађи су уживали у њима и то показивали осмесима. Наравно Ужичани су искористили прилику да се учлане у клуб и продуже чланске карте, али и да се фотографишу са трофејима, што ће бити једна лепа успомена на вољени клуб.

Најмлађи члан који је посетио Звездину фан зону има само пет месеци и то је само још једна потврда да се за Црвену звезду навија од самог рођења. Такође могли смо да видимо и старије навијаче, који су се са радошћу присећали највећих успеха вољеног клуба.

Љубав Ужичана према Црвеној звезди је заиста велика, то се још једном потврдило, а наш клуб је поносан што управо неколико бивших играча Звезде потиче из овог града, а ради се о Миловану Ђорићу, Немањи Видићу и Филипу Касалици.

Црвено-бели караван ће и у наредним данима обилазити градове Србије, а већ у уторак ће Звездина фан зона бити постављена у Ваљеву. Позивамо вас да будете део још једног звездашког дружења од 18 до 21 час.

The post Ужице потврдило епитет звездашког града appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment