Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Истрчавања са Мистером за додатни мотив

После изузетно интензивног јутарњег тренинга и поподневног одмора, црвено-бели момци су од 17 часова и 30 минута поново изашли на терен. Изабраници Дејана Станковића су били видно расположени и поред напорног рада у претходних неколико дана, а управо то је још један показатељ да у нашем тиму влада сјајна атмосфера.

Фудбалери Црвене звезде су и на овом тренингу имали велику подршку многобројних пролазника који су били одушевљени због прилике да прате тренинг првотимаца вољеног клуба. Управо је та подршка изабраницима Дејана Станковића била додатни мотив да не покажу умор.

Овога пута црвено-бели момци су загревање започели на нешто другачији начин. Окружени тренерима и подељени у две групе на црвене и беле, изабраници Дејана Станковића су се добацивали лоптом. У наставку тренинга је уследила добро позната “шева”, а затим су на знак тренера морали да пређу на истрчавање у трајању од тридесет секунди. У тим моментима је заједно са црвено-белима истрчавао Дејан Станковић, који је на тај начин пружио додатну подршку момцима. Крај тог дела тренинга означио је звук пиштаљке и аплауз шефа стручног штаба Дејана Станковића.

После кратког предаха, на скраћеном делу терена фудбалери нашег тима су подељени у четири групе играли једни против других. Смењивале су се две екипе, уз присуство џокера, а овај део вечерњег рада је обележила игра на два гола. Циљ је био да се постигне висок ритам игре, а после напорног тренинга уследило је и уобичајени опоравак.

Најмађи члан тима на овогодишњим припремама рођен 2007. године, талентовани голман Јован Миладиновић је сумирао утиске са досадашњег дела рада на Златибору.

Утисци су одлични. Није толико напорно. Нисам ни уморан ни исцрпљен. Време је одлично, као и сви услови. Успевам да испратим темпо. Доста ми Зоран Поповић помаже у томе. Пратим њега и остале колеге које су испред мене – истакао је Јован Миладиновић.

The post Истрчавања са Мистером за додатни мотив appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment