Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Поповић: Напорно је, али зато смо овде

Изабраници Дејана Станковића се увелико на Златибору припремају за предстојећу сезону, а међу њима је и искусни чувар мреже Зоран Поповић, који је истакао да јесте напорно, али да је екипа зато и дошла на припреме.

Утисци су да је јако напорно али то је тај први, базични део припрема. Зато смо и дошли на Златибор, како би се што боље спремили за нову сезону. Добро смо прошли и нико није повређен, што је најбитније – почео је Поповић.

Нагласио је Поповић да је важно да се нико није повредио, али и нагласио да се екипа добро припремила.

-Све је прошло супер. Као што сам рекао, најбитније да се нико није повредио. Сви смо били орни и спремни за рад. Колико видим, Мистер је презадовољан. Момци су одрадили све што је он тражио феноменално. Наравно, и ми голмани смо одрадили са тренером Бривиом све што је захтевао од нас. Мислим да смо се за ових седам дана добро припремили.

Дотакао се искусни голман и сарадње са млађим колегама, али и истакао да желе да уче.

Оно што је јако битно је да желе да уче и упијају. Јако су млади. Ја сам им из личног искуства рекао да сваки тренинг нешто доноси. Сваки тренер може да допринесе у каријери голмана, а исто тако и сваки добар савет. Мислим да могу нешто добро да им кажем, што може да им помогне кроз каријеру. Све зависи од њих колико ће да уче. За сада су скроз океј. Коректни су и желе да уче. Упијају и труде се и мислим да су на добром путу – рекао је Поповић.

The post Поповић: Напорно је, али зато смо овде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment