Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини барјаци обојили Горњи Милановац

Велики Звездин летњи караван је после посете Чачку обишао и Горњи Милановац. Управо у овом месту је Звезда много пута у историји гостовала и увек имала велику подршку са трибина од стране нашег дванаестог играча. Тако је било и данас током трочасовног дружења у Звездиној фан зони на градском тргу овог места.

На самом старту су пристизали навијачи нашег клуба обучени у црвено-беле боје и обележја Црвене звезде. Недуго затим је и постављена фан зона, а изложени су и пехари из највећег спортског музеја са ових простора. Испред трофеја се налазило и место где су сви заљубљеници у црвено-беле боје могли да се учлане у Црвену звезду и тако озваниче љубав према клубу.

Навијачи су са великим задовољством поздравили гест вољеног клуба и нагласили да им је веома драго што је Црвена звезда по први пут на овај начин стигла у њихов град. Много младих навијача је такође посетило фан зону од 18 до 21 час, а са осмесима на лицима су истакли да им је веома драго што су имали прилику да се фотографишу са трофејима који су обезбеђени током сезоне која је иза нас, али и 1991. године.

Виорили су се у Горњем Милановцу барјаци са прославе титуле, а они старији навијачи су напоменули да је чланска карта Црвене звезде традиција и обавеза сваког заљубљеника у црвено-беле боје.

Овом посетом Горњем Милановцу, наш клуб је заокружио прву туру овогодишњег каравана. Црвена звезда је до сад обишла 13 градова, од тога четири у Црној Гори, два у Републици Српској и седам у Западној Србији. Црвено-белу експедицију очекује два дана паузе, а онда се наш караван наставља, када ћемо обилазити градове Војводине. Овом приликом вас позивамо да нас посетите у вашем граду и будете део сјајне акције коју Црвена звезда спроводи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт”.

The post Звездини барјаци обојили Горњи Милановац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment