Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Апатин спектаклом дочекао Звездин караван

Црвена звезда је наставила туру великог летњег каравана у коме обилази градове Србије, Републике Српске и Црне Горе. Након два дана паузе, у сарадњи са бетинг партнером компанијом “Моцарт”, наша експедиција је започела обилазак градова Војводине, а на самом старту смо обрадовали звездаше из Апатина.

Град Апатин “лежи” на левој обали реке Дунав, а налази се на северозападу наше земље. Место у ком станује око 30.000 становника чини велики број навијача Црвене звезде. На самом доласку нашу делегацију дочекао је велики број малишана, који су обучени у црвено-бела обележја ужурбано пристизали како би поздравили долазак вољеног клуба.

Најватренији навијачи су пиротехничким перформансом исказали добродошлицу нашем каравану уз слоган “Град навијача Црвене звезде”. На градском тргу постављена је црвено-бела фан зона, где је високо издигнут панел са грбом нашег клуба. Испред пулта за чланство се брзо створила гужва, где су заљубљеници у звездашке боје одлучили да се учлане у наш клуб и на тај начин званично покажу верност. Навијачи који су већ поседовали чланску карту су искористили прилику да је продуже за још годину дана и на тај начин још једном докажу љубав према Звезди.

Брзо је отпочело фотографисање са пехарима, а реакције одушевљења звездаша из Апатина нису престајале током нашег трочасовног дружења због доласка пехара Лиге шампиона у њихов град. Већ је добро познато да је наша фан зона право место за породично дружење, па се у складу са тим велики број звездашких фамилија одазвао овој акцији коју прати серијал емисије “Буди део Звезде”.

Звездин караван се директно из Апатина сели у Бачку Тополу, како би свим становницима овог места омогућио незабораван догађај. Позивамо вас да посетите нашу фан зону у периоду од 18 до 21 час на Манифестационом тргу у овом град.

The post Апатин спектаклом дочекао Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment